Connect with Us

Nga manipulimi i një vrasjeje tek skandali seksual/ Bëmat e gjyqtarit të Fierit në filtër

Lajm i Rekomanduar

Nga manipulimi i një vrasjeje tek skandali seksual/ Bëmat e gjyqtarit të Fierit në filtër

Publikuar

-

Procesi i Vettingut për gjyqtarët dhe prokurorë këtë sezon ka nisur me konfirmime në detyrë.  Ky është një sinjal se ka ende njerëz të ndershëm në sistemi në drejtësisë, ndonëse po u numërojmë me gishta.

Pasi, disa kanë një të kaluar tejet të errët në sistemin e drejtësisë sa ia kalojnë edhe kriminelit më të tmerrshëm.

Por, ndryshe nga krimineli që shfrytëzon rrugët dhe e pranon që është i tillë, ata kanë shfrytëzuar institucionet e drejtësisë, janë paguar me taksat qytetarëve, ndërkohë që kanë dalë në publik me “lëkurën e qingjit”.

CNA.al do të vijojë me bërjen publike të pasurisë së gjyqtarëve dhe prokurorëve, por pa lënë mënjanë të kaluarën profesionale të tyre, duke iu referuar denoncimeve të qytetarëve.

Pasi kemi kaluar në filtër gjyqtarët e Krimeve do të ndalemi tek Gjykata e Fierit dhe konkretisht tek gjyqtari Taulant Banushi.

Emri i këtij të fundit nuk është i padëgjuar.

Ai është denoncuar në vitin 2013 në faqen e Ministrisë së Drejtësisë.

Qytetarja E. Veshi pretendon se tre gjyqtarë të rrethit të Fierit kanë marrë pagesë nën dorë për të ndryshuar akuzën për vrasje.

“Trupi gjyqësor i rrethit të Fierit i përbërë nga R.H. (tashmë i shkarkuar dhe ndodhet në burg), P. S. dhe Taulant Banushi janë paguar nga familja e vrasësve të bashkëshortit tim që të ndryshojnë akuzën e bërë nga Prokuroria e rrethit sipas nenit 78 dh) te Kodit Penal. Më datën 30 Shtator 2013 do të merret vendimi përfundimtar. Kemi bindje të plotë dhe të bazuar që këta gjyqtarë janë paguar në shuma shumë të mëdha për të liruar të akuzuarit dhe për të hedhur poshtë akuzat e prokurorisë. Ju lutem për monitorim të seancës gjyqësore në datën 30 Shtator 2013. Faleminderit”, përfundon denoncimi, i cili është publikuar nga mediat.

I njëjti gjyqtar është denoncuar edhe nga emisioni “Stop” në Tv Klan.

“Në 27 janar 2019 në aksin rrugor Fier-Seman rreth orës 19: 45, A.  Xhafa u përplas në pragun e shtëpisë nga një makinë dhe humbi jetën. Babai i Arifit tregon, sesi e gjeti djalin të mbuluar në gjak në kanal pas 40 minutash.

Ai shpjegon, sesi u manipulua akt-ekspertimi dhe drejtuesi i automjetit, doli i pafajshëm.Prokurorja Aida Cakaj, gjyqtari Taulant Banushi dhe eksperti B. Vushaj manipuluan aktin, duke shpëtuar autorin e aksidentit fatal”, thuhet në kronikën e emisionit “Stop”.

Emri i Banushit ka dalë edhe në një tjetër investigim të emisionit “Stop” në lidhje me skandalin e gjyqtarit Roland Hysi, i cili i kërkonte një shtetaseje favore seksuale por edhe para në këmbim të vendimit pro saj.

Në këtë skandal e përfshirë ishte dhe psikologia Elona Meçani, e cila mori 500 euro të tjera  për një gjyqtar tjetër, i cili në video thuhet se është Taulant Banushi, në mënyrë që ky i fundit të mos zvarrisë seancat në gjykatën e Apelit.

Sa i përket pasurisë, Banushi rezulton se të ardhurat i ka nga paga e tij si gjyqtar dhe si pedagog në një universitet privat tashmë të falimentuar dhe nga aktiviteti privat i bashkëshortes si farmaciste, shkruan CNA.al.

Si pasuri të patundshme ai deklaron një apartament që e ka blerë në vitin 2012, të cilin e ka paguar me këste.

Më poshtë po sjellim pasurinë e deklaruar nga gjyqtari Banushi, sipas të dhënave të ILDKPKI-së.

Viti 2003

Ap. banimi në Fier, përfituar nga privatizimi.

Autoveturë Audi me ngjyrë jeshile.

Paga si gjyqtar në shumën 0.61 milion lekë.

Pensioni i nënës, në shumën 0,068 milion lekë.

Paga e bashkëshortes, në shumën 0,24 milion lekë.

Viti 2004

Ap. banimi me  vlerë  23 438 lekë.

Autoveturë Audi 80 me vlerë 250 000 lekë.

Të ardhura nga paga si gjyqtar në Fier në shumën 778 060 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes në shumën 200 000 lekë.

Viti 2005

Llogari bankare në shumën 500 000 lekë.

Gjendje cash në shumën 150 000 lekë.

Shitur autoveturën në shumën 200 000 lekë.

Të ardhura nga paga si gjyqtar në shumën 834 449 lekë.

Të ardhura nga bashkëshortja në shumën 2 800 000 lekë.

Të ardhura nga raporti i lindjes së bashkëshortes në shumën 70 000 lekë.

Viti 2006

Depozitë bankare në shumën 600 000 lekë.

Depozitë bankare në shumën 1 000 000 lekë.

Të ardhura nga paga si gjyqtar në shumën 835 098 lekë.

Të ardhura nga aktiviteti privat, (farmaci)i bashkëshortes në shumën 1 400 000 lekë.

Viti 2007

Të ardhura nga paga si gjyqtar në shumën 819 282 lekë.

Të ardhura si pedagog i jashtëm në fakultetin e Drejtësisë, në universitetin Kristal në Fier në shumën 21 600 lekë.

Të ardhura nga aktiviteti privat, (farmaci)i bashkëshortes në shumën 878  708 lekë.

Viti 2008

Depozitë bankare në shumën 500 000 lekë.

Depozitë bankare në shumën 500 000 lekë.

Të ardhura nga paga si gjyqtar në shumën 843 860 lekë.

Të ardhura si pedagog i jashtëm në fakultetin e Drejtësisë, në universitetin Kristal në Fier në shumën 793 485 lekë.

Të ardhura nga aktiviteti privat, (farmaci)i bashkëshortes në shumën 1 200 000 lekë.

LEXO EDHE:  Nikëhasani nuk justifikon pasurinë/ Zbardhet mashtrimi i prokurores

Llogari rrjedhëse në shumën 90 449 lekë.

Llogari rrjedhëse në shumën 66 163 lekë.

Llogari rrjedhëse e bashkëshortes në shumën 345 323 lekë.

Viti 2009

Depozitë bankare në shumën 1 000 000 lekë.

Të ardhura nga paga si gjyqtar në shumën 907 363 lekë.

Të ardhura si pedagog i jashtëm në fakultetin e Drejtësisë, në universitetin Kristal në Fier në shumën 994 224 lekë.

Të ardhura nga aktiviteti privat, (farmaci)i bashkëshortes në shumën 700 000 lekë.

Viti 2010

Të ardhura nga paga si gjyqtar në shumën 897 598 lekë.

Të ardhura si pedagog i jashtëm në fakultetin e Drejtësisë, në universitetin Kristal në Fier në shumën 403 080 lekë.

Të ardhura nga aktiviteti privat, (farmaci)i bashkëshortes në shumën 750 000 lekë.

Të ardhura nga interesa bankare në shumën 124 200 lekë.

Të ardhura nga interesa bankare në shumën 158 854 lekë.

Viti 2011

Shtuar gjendja cash, nga kursimet në shumën 1 000 000 lekë.

Të ardhura nga paga si gjyqtar në shumën 941 085 lekë.

Të ardhura si pedagog i jashtëm në fakultetin e Drejtësisë, në universitetin Kristal në Fier në shumën 259 476 lekë.

Të ardhura nga aktiviteti privat, (farmaci)i bashkëshortes në shumën 800 000 lekë.

Depozitë bankare në shumën 131 677 lekë.

Depozitë bankare në shumën 74 700 lekë.

Të ardhurat e bashkëshortes nga raporti i lindjes në shumën 25 200 lekë.

Viti 2012

Blerë apartament, paguar një pjesë të kontratës në shumën 2 200 000 lekë.

Të ardhura nga paga si gjyqtar në shumën 954 808 lekë.

Të ardhura si pedagog i jashtëm në fakultetin e Drejtësisë, në universitetin Kristal në Fier në shumën 1 990 669 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes në shumën 214 200 lekë.

Të ardhurat e bashkëshortes nga sigurimet shoqerore 112 900 lekë.

Të ardhura nga interesat bankare në shumën 112 032 lekë.

Të ardhurat nga interesat bankare në shumën 134 229 lekë.

Viti 2013

Paguar pjesa e dytë e kontratës për ap. në shumën  2800 000 lekë.

Shitur një pjesë nga ap i banimit në Fier në shumën 1 500 000 lekë.

Depozitë bankare në shumën 1 500 000 lekë.

Shtuar depozita bankare në shumën 34 157 lekë.

Të ardhura nga paga si gjyqtar në shumën 966 856 lekë.

Të ardhura si pedagog i jashtëm në fakultetin e Drejtësisë, në universitetin Kristal në Fier në shumën 237 150 lekë.

Të ardhura nga aktiviteti privat, (farmaci)i bashkëshortes në shumën 2 190 600 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes në shumën 367 200 lekë.

Të ardhura nga interesat bankare në shumën 111 728 lekë.

Të ardhurat nga interesat bankare në shumën 108 030 lekë.

Viti 2014

Shtuar, gjendja cash, në shumën 3 000 000 lekë.

Pakësuar depozita me 34 000 lekë.

Të ardhura nga paga si gjyqtar në shumën 1 191 755 lekë.

Të ardhura nga aktiviteti privat, (farmaci)e bashkëshortes në shumën 2 477 519 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes në shumën 397 353 lekë.

Të ardhura nga interesat bankare në shumën 91 800 lekë.

Të ardhurat nga interesat bankare në shumën 91 000 lekë.

Viti 2015

Gjendja cash, në shumën 3 000 000 lekë.

Shtuar depozita bankare me 163 200 lekë.

Shtuar gjendja cash me 2 500 000 lekë.

Të ardhura nga paga si gjyqtar në shumën 1 171 852 lekë.

Të ardhura nga aktiviteti privat, (farmaci)e bashkëshortes në shumën 2 326 749 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes në shumën 400 260  lekë.

Të ardhura nga interesat bankare në shumën 46 000 lekë.

Të ardhurat nga interesat bankare në shumën 44 102 lekë.

Viti 2016

Depozitë bankare në shumën 5 000 000 lekë.

Interes i patërhequr nga depozitat, 10 000 lekë.

Gjendja cash, në shumën 1 400 000 lekë.

Të ardhura nga paga si gjyqtar në shumën 1 204 649 lekë.

Të ardhura nga aktiviteti privat, (farmaci)e bashkëshortes në shumën 1 980 690  lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes në shumën 498 138  lekë.

Të ardhura nga interesat bankare në shumën 31 400 lekë.

Të ardhurat nga interesat bankare në shumën 10 000 lekë.

Viti 2017

Shtuar gjendja cash me 600 000 lekë.

Të ardhura nga paga si gjyqtar në shumën 1 225 800 lekë.

Të ardhura nga aktiviteti privat, (farmaci)e bashkëshortes në shumën 3 431 314 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes në shumën 507 060  lekë.

Të ardhura nga interesat bankare në shumën 22 000 lekë.

Të ardhurat nga interesat bankare në shumën 22 400 lekë.

Viti 2018

Pakësuar gjendja bankare me 1 000 000 lekë.

Blerë automjetin tip Volsvagen Golf në shumën 1 000 000 lekë.

Të ardhura nga paga si gjyqtar në shumën 1 211 292 lekë.

Të ardhura nga aktiviteti privat, (farmaci)e bashkëshortes në shumën 1 052 781 lekë.

Të ardhura nga paga e bashkëshortes në shumën 380 295 lekë.

Të ardhura nga interesat bankare në shumën 13 000 lekë.

Të ardhurat nga interesat bankare në shumën 66 000 lekë./CNA.al

 

Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë në facebook : City News Albania
KLIKO PER TE KOMENTUAR

Komentoni

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lajm i Rekomanduar

Shënim/ Lironi gazetarët, fajtori është në Presidencë

Publikuar

-

Nga

Pak para mesantës së mbrëmshme, qarkulloi një fake news, sipas të cilit një tërmet i fortë pritej të godiste Shqipërinë.

Lajmi u publikua nga portal Syri.net i Çim Pekës, por ajo që ishte e çuditshme pas këtij lajmi të rremë ishte pikërisht reagimi i vetë medias që e publikoi.

Pasi lajmi në fjalë përhapi panik tek qytetarët e Tiranës të cilët mësynë rrugët, lajmi u fshi dhe për më tepër për tu justifikuar dolën edhe me një qëndrim publik, duke përdorur një intervistë të një sizmologu grek, të dhënë për TCH. Ndër të tjera bëhej apel edhe të mos dëgjohen portalet, kur në fakt lajmi ishte prodhuar nga Syri, sepse sizmologu grek nuk kishte thënë asgjë të tilë.

Intervista e dhënë nga sizmologu grek në Top Channel nuk fliste për asnjë tërmet që pritej për ditën e djeshme.

Nga ana tjetër, pati një reagim edhe nga uniformat blu, të cilët shoqëruan në komisariat gazetarin e Syri.net Aurel Rakipllarin dhe gazetaren e Shekullit, Daniela Grica.

LEXO EDHE:  Arta Marku “ping-pong” me Agron Gjanën/ Prokurori i varur nga paga dhe kredia

LEXO EDHE:  Shumëfishimi i pasurisë/ Lufta e gjyqtares me Komisionin e Vettingut

Por, këtu ka edhe një tjetër detaj, që nuk duhet anashkaluar.

Në të gjitha faktet dhe detajet, dukej se ajo ishte një sulm i stimuluar për të ngjallur panik në kryeqytet dhe gazetarët duhet të lirohen, sepse përgjegjësit e vërtetë të atij kaosi i gjeni tek Presidenca dhe jo më larg se ky institucion.

Përgjegjësit e këtij paniku i gjeni tek Ilir Meta dhe shokët e tij, dhe jo tek gazetarët që punojnë për bukën e gojës , qoftë edhe tek portal i Cimit.

Shkoni në Presidencë, është ai që bënte paralajmëronte për tërmetin, por që sot e mohon atë.

Njëlloj si Çimi që bënte thirrje për të dalë në rrugë dhe pastaj mohonte daljen në rrugë, edhe Meta sot bën thirrje për “tju rikthyer jetës së përditshme”./ CNA.al

Meta qetëson qytetarët/ T’i kthehemi jetës së përditshme

LEXO TE PLOTE

Lajm i Rekomanduar

Horoskopi i ditës, 22 shtator 2019

Publikuar

-

Nga

DASHI21. mars – 20. prill

Dite e shkëlqyer do jete kjo e sotmja për te dashuruarit. Gjate gjithë kohës do përjetoni emocione te forta dhe do i harroni problemet qe keni pasur me herët. Beqaret nuk do ndihen ende gati për te filluar një lidhje, por miqtë nuk do i lënë asnjë moment vetëm qe ata te mërziten. Buxhetin do mundoheni fort ta ekuilibroni, por për fat te keq nuk do ja arrini dot.

DEMI21. prill – 21. maj

Dite aspak e qete kjo e sotmja për ata qe janë ne një lidhje. Ne shume momente do debatoni ashpër me atë qe keni ne krah dhe do mërziteni. Beqaret do bëjnë mire te rikthehen ne realitet dhe te mos ëndërrojnë me shume nga sa duhet sepse mund te lëndohen. Ne planin financiar do përballeni me goxha vështirësi dhe do duhet te paguani fatura te majme ne këtë sektor.

BINJAKET22. maj – 21. qershor

Juve qe jeni ne një lidhje sot do ju pëlqejnë gjerat e çmendura dhe mund te ndërmerrni edhe rreziqe vetëm për te përjetuar sa me shume emocione. Beqaret nuk duhet te hedhin hapa te nxituara sepse përndryshe situata mund t’iu dale jashtë kontrollit dhe mund te lëndohen. Shpenzimet kryejini gjate gjithë kohës me kujdes dhe gjendja ka për te mbetur e mire.

GAFORRJA22. qershor – 22. korrik

Sot do përballeni me surpriza te jashtëzakonshme ju te dashuruarit. Çdo çast i kaluar pranë partnerit do jete aq i bukur saqë shpesh do ju duket vetja si neper ëndrra. Beqaret do kenë një dite te zakonshme dhe pa ndonjë takim interesant. Nuk ka ardhur ende dita me e favorshme për ta. Me financat duhet te ndiqni strategji strikte ne mënyrë qe te mos keni probleme.

LUANI23. korrik – 22. gusht

Edhe pse presioni nga jashtë do jete shume i madh gjate kësaj dite, ju nuk do i dëgjoni aspak te tjerët dhe do bëni gjithçka qe dëshironi. Partneri do jete me i çiltër dhe do dije edhe t’iu surprizoje. Beqaret nuk do dine si ta joshin atë qe pëlqejnë dhe ka rrezik qe ai t’iu ike nga duart. Ne planin financiar fati do jete me shumice dhe gjendja do vije shume shpejt duke u normalizuar.

VIRGJERESHA23. gusht – 23. shtator

Yjet janë premtuese për jetën tuaj ne çift gjate kësaj dite. Do merreni vesh mjaft mire me partnerin dhe do ju duket sikur keni rilindur. Beqaret pas kaq kohesh pritjeje me ne fund do e gjejnë personin e duhur me te cilin do fillojnë një lidhje emocionuese. Ne planin financiar do jeni gjithë kohës vigjilente dhe nuk do ju dale asnjë e papritur. Vazhdoni ne këtë rruge sepse nuk do pendoheni.

PESHORJA24. shtator – 23. tetor

Mbajeni gjate gjithë kohës nen kujdes jetën tuaj ne çift gjate kësaj dite sepse ne te kundërt dikush tjetër do përfitojë dhe mund t’ua rrëmbejë atë qe keni ne krah. Beqaret me mire te tregohen te duruar sepse sot nuk do iu jepen mundësi aq te mira sa për te filluar një lidhje. Financat do mbeten te mira për aq kohe sa ju te jeni te logjikshëm dhe te mos bëni çmenduri.

LEXO EDHE:  Prokurorja e dosjes së milionave/ Zbardhet pasuria e Ornela Rrumbullakut

LEXO EDHE:  Prokurorja e dosjes së milionave/ Zbardhet pasuria e Ornela Rrumbullakut

AKREPI24. tetor – 22. nëntor

Ju te dashuruarit do i përkushtoheni edhe partnerit edhe familjareve gjate kësaj dite. Do dini si ta ndani mire kohen qe asnjeri te mos mërzitet. Beqaret do përballen me një surprize gjigante qe do iu pëlqejë tej mase. Përgatituni për rrahje te forta zemre. Financat do jene goxha te mira. Duke iu menaxhuar si duhet ky sektor do ketë veçse përmirësime dhe asnjë lloj problemi.

SHIGJETARI23. nëntor – 21. dhjetor

Dite aspak e favorshme kjo e sotmja për te dashuruarit. Do grindeni me partnerin edhe për gjerat me elementare dhe nuk do pranoni te hapni rruge asnjë çast. Beqaret do kenë dashuri me shikim te pare atëherë kur nuk do e presin, por e rëndësishme është qe do ndihen mjaft mire. Buxheti nuk do ketë asnjë lloj ndryshimi. Kujdes me investimet qe te mos keni tronditje se shpejti.

BRICJAPI22. dhjetor – 20. janar

Dite tej mase e trazuar do jete kjo e sotmja për ata qe janë ne një lidhje. Disa persona te trete do kenë ndikim te jashtëzakonshëm tek ju dhe do ju nxitin te debatoni. Beqaret ka mundësi te fiksohen pas personave te martuar dhe shume me te mëdhenj ne moshe se ata. Nëse ne planin financiar i dëgjoni me kujdes te gjitha këshillat qe do iu japin specialistet gjendja ka për te qene e mire.

UJORI21. janar – 19. shkurt

Nëse keni një lidhje te qëndrueshme, sot mund te merrni edhe disa vendime me rëndësi për te ardhmen. Nëse kjo lidhje ka ende probleme, mos hidhni asnjë hap sepse mund te gaboni. Beqaret do preferojnë te qëndrojnë vetëm edhe për disa kohe pasi personat qe do takojnë nuk do ju pëlqejnë sa duhet. Buxheti ne tërësi ka për te qene i kënaqshëm. Do i kryeni pa asnjë problem shpenzimet e planifikuara.

PESHQIT20. shkurt – 20. mars

Do jeni shume ëndërrimtare sot ju te dashuruarit dhe realiteti ka për t’iu dukur me zhgënjyes se asnjëherë tjetër. Po nuk u rikthyet me këmbë ne toke do vuani. Beqaret do tërhiqen fizikisht nga disa persona, por nuk duhet kurrsesi te hedhin hapa pa i njohur mire ata. Për menaxhimin e buxhetit me mire merrni këshilla dhe sugjerime nga specialistet pasi vete nuk do ja dilni dot mbanë.

 

LEXO TE PLOTE

Lajm i Rekomanduar

Henri Çili avokat i korrupsionit dhe krimit në politikë/ Kërkon amnisti

Publikuar

-

Nga

Neimi Çili i Labinotit, apo sikurse i pëlqen ta quajnë, pasi ka ndryshuar emrin Henri Çili, nuk lodhet së përkëdheluri politikën, sa majtas-djathtas por edhe duke shërbyer si urrë për të shpetuar nga akuzat, krimi e korrupsioni. .

Ai që dikur bërtiste për një mandat të tretë për Sali Berishën, por që më pas shpalli Edi Ramën si njeriun e vitit dhe më pas instrument i Bashës, më tej në shërbim të Ramës sërish, së fundi nuk ka çuditur me një deklaratë të tij të përsëritur.

Henri Çili, i cili është mësuar të shkojë nga të fryjë era, mesa duket së fundi nuk po i dalin mirë llogaritë, dhe duke mos arritur ta kuptojë se nga do fryjë era, ka marrë përsipër të bëjë rolin e avokatit të korrupsionit dhe krimit në politikë për të gjithë.

Mbrëmjen e djeshme, Çili ishte i ftuar në emisionin “Provokacija”, të Mustafa Nanos ku tha se tranzicioni në vendin tonë është mbyllur.

Sipas Çilit tranzicioni ka qënë i suksesshëm dhe për këtë duhet falenderuar kasta jonë politike, që prej 30 vitesh rrjep shqiptarët, në çdo cep të vendit.

LEXO EDHE:  Shumëfishimi i pasurisë/ Lufta e gjyqtares me Komisionin e Vettingut

LEXO EDHE:  Saimir Tahiri mesazh Grida Dumës/ Pasuria gjunjëzon deputeten e luksit

Për më tepër, Çili kërkoi edhe amnisti për politikanët hajdutë e të korruptuar.

“Ideja është që tranzicioni shqiptar është më i lavdishmi në periudhën e Shqipërisë, 30 vjetët e kësaj pjese të historie shqiptare.

Mua prandaj më vjen keq që kryqëzohet elita politike. Elita politike i ka bërë një shërbim Shqipërisë dhe për mendimin tim meriton të amnistohet dhe jo të ndëshkohet.”-tha ndër të tjera Henri Çili.

Duket se tani është sezoni turistiko-mediatik, ku Çili vërsulet ekraneve me teza për të nxitur debate publike. Qëllimi i tij final me pas është reklama e universitetit të tij për të rregjistruar sa më shumë studentë, pasi çuni nga Labinoti figuron i mbyrur në borxhe dhe kredi miliona euro./ CNA.al

Neimi i Labinotit e dredh sërish/ Fillon sulmet dhe akuzat ndaj Ramës

Lela jep lajmin: Basha pajtohet me Çilin

Akuza të rënda Henri Çilit/ Pedagogët e UET denoncojnë: Katër muaj pa rroga

Ekskluzive –Detajet/ Kur dhe si e ndryshoi emrin Çili i UET

UET-i, Universiteti i mbytur në borxhe mbijeton me “vaksina”

LEXO TE PLOTE
Lajme të Rekomanduara: