Prokurori i “listës së zezë”/ Si e mbrojti Llalla nga Rama, të arsimuarin e plepave

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka njoftuar se me datë 4 Shtator do të zhvillojë seancën dëgjimore për prokurorin Hysni Vata. Ky i fundit do të njihet me gjetjen e hetimit nga trupa gjykuese e përbërë nga Firdes Shuli, Pamela Qirko dhe Lulzim Hamitaj. Prokurori Vata, ndryshe njihet si klani i ish Prokurorit të Përgjithshëm Adriatik … Continue reading Prokurori i “listës së zezë”/ Si e mbrojti Llalla nga Rama, të arsimuarin e plepave