A do ta shpëtojë drejtësia,Veliajn nga akuza për vrasjen e Ardit Gjoklajt

Ardit Gjoklaj u gjet i pajetë në vitin 2016 në landfillin e Sharrës.  Për vrasjen e tij nuk ka kryer dënim askush. Drejtësia ka luajtur me këtë ngjarje madje ka shkuar deri në atë pikë, duke aluduar se Gjoklaj mund të jetë vrarë jashtë landfillit të Sharrës dhe trupi i tij mund të jetë transportuar … Continue reading A do ta shpëtojë drejtësia,Veliajn nga akuza për vrasjen e Ardit Gjoklajt