Tepelenë/ Merr flakë kurora e gjelbër

Një zjarr masiv ka rënë gjatë paradites së sotme në malin e Trebeshinës, në Tepelenë, e quajtur ndryshe edhe si “kurora e gjelbër”. Mësohet se flakët rrezikojnë të shkrumbojnë të gjithë Trebeshinën, pasi për shkak të terrenit të thepisur zjarrfikësit nuk mund të ndërhyjnë. Kujtojmë që Kurora e Gjelbër është zonë turistike dhe e pëlqyer … Continue reading Tepelenë/ Merr flakë kurora e gjelbër