Rudina Hajdari, shpresa e një force të re politike

Deputetja Rudina Hajdari, në të gjithë këtë krizë politike, ku është përfshirë prej rreth 7 muajsh vendi ka rënë në sy, për maturi me mënyrën se si ka reaguar. Se kishte një tjetër kulturë politike, nga ajo çfarë jemi mësuar të shohim dhe dëgjojmë rëndom në Shqipëri, Hajdari e ka treguar që nga protesta e … Continue reading Rudina Hajdari, shpresa e një force të re politike