Connect with Us

Credins Bank gjithmonë në mbështetje të bizneseve shqiptare

Sociale

Credins Bank gjithmonë në mbështetje të bizneseve shqiptare

Publikuar

-

DHURON INKUBATOR PER SPITALIN OBSETRIK GJINEKOLOGJIK KOCO GLOZHENI

Credins Bank, si një bankë shqiptare, ka në objektivat e vet strategjike kontributin e vazhdueshëm që duhet të japë për zhvillimin e ekonomisë vendase dhe janë pikërisht bizneset e vogla ato që kontribojnë me projekte në punësim dhe zhvillim të përgjithshëm të vendit. Ndaj, Credins Bank, në kuadër të ndryshimeve të fundit të miratuara në legjislacionin aktual, sipas të cilit, bizneset e regjistruar pranë Qendrës Kombëtare të Biznesit/ Administratës Tatimore janë të detyruar të hapin llogarinë bankare të  biznesit të tyre, jo më vonë se 90 (nëntëdhjetë) ditë nga hyrja në fuqi e këtij ligji (data 26.07.2019) dhe ta deklarojnë atë në administratën tatimore, vjen tashmë pranë bizneseve më afër me një ofertë preferenciale.

 Paketa për biznesin e vogël – Dizenjuar nga Credins Bank.

Një paketë ku biznesi mund të përfitojë duke reduktuar kostot. Çdo biznes mund të adresohet në një prej 59 degëve të bankës dhe me një procedurë të thjeshtë mund të hapi menjëherë:

Llogari Rrjedhëse:

Deri në 31/10/2019, çdo biznes i cili hap llogari në Credins do të përfitojë 50% zbritje në komisionin e mirëmbajtjes mujore të llogarisë për 12 muaj nga momenti i regjistrimit.

Aplikacioni Credins Online

Biznesi mund të shkarkojë aplikacionin Credins Online, duke patur bankën 24/7 ditë të javës. Ky aplikacion i jep mundësi biznesit të kryejë pagesat utilitare dhe të paguajë menjëherë çdo detyrim tatimor nga celulari, pa patur nevojë të vijë në bankë.

Trasaksionet në Credins Online kryhen me komisione preferenciale kundrejt atyre në degë:

1. Transferta brenda vendit – aplikohet komision preferencial 20% më i ulët se komisionet standarde.

2. Këmbime preferenciale – për çdo këmbim aplikohen kurse këmbimi preferenciale.

Instalim POS-i

Për të shamngur dhe reduktuar pagesat në cash, Credins Bank mundëson instalimin e POS-it për të pranuar pagesa me kartë. Duke u pajisur me POS, bizneset do të përfitojnë dhuratë një paketë interneti për biznesin për 6 muaj nga momenti instalimit.

Apliko online për tu pajisur me POS, kliko këtu.

Karta e biznesit debiti dhe krediti:

Pajisuni me kartën e biznesit VISA ose Mastercard dhe përfitoni një sërë benefitesh. Kartën e biznesit ju mund ta merrni në monedhën Lekë ose Euro sipas nevojave tuaja. Paguani me kartën tuaj të biznesit për çdo shpenzim të biznesit tuaj në mënyrë që t’ju njihen si shpenzime nga organet tatimore.

Credins Bank ju mirë pret, në çdo degë, dhe ju siguron një shërbim të shpejtë dhe profesional. Më shumë se 300,000 klientë na kanë besuar dhe zgjedhur.

Na kontaktoni për çdo informacion apo këshillim të personalizuar në +355 4 53 53 000.

Për çdo produkt apo shërbim që keni nevojë aplikoni online duke klikuar këtu.

KLIKO PER TE KOMENTUAR

Komentoni

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sociale

Rikthehet ora dimërore/ Akrepat lëvizin 60 minuta prapa

Publikuar

-

Nga

E diela e fundit e tetorit 2019, datë 27, do të shënojë ndërrimin e akrepave të orës, të cilat shkojnë 60 minuta prapa.

Për vendet e Bashkimit Europian, ora e gjithë zonës do të ndryshojë në të njëjtin çast, për të pasur një orë më shumë dritë, deri ne 29 mars 2020, kur kthehet sërish ora verore.

LEXO EDHE:  Credins Bank së shpejti me një shërbim të ri: Brokerimi në Sigurime!

Ndryshimi i orës më parë në Europë ka qenë jo i njëtrajtshëm, por filloi të përgjithësohej nga viti 1974, pas krizës së parë të naftës dhe kur disa vende vendosën të çojnë përpara orën, në mënyrë që të shfrytëzonin më shumë dritën e diellit dhe të konsumonin më pak energji elektrike./CNA.al

LEXO TE PLOTE

Sociale

AKU kontrolle në Tiranë/ Bllokohen 15.8 ton produkt ‘farë gruri’ dhe gjobit një biznes

Publikuar

-

Nga

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka ushtruar kontrolle në 27 stabilimentet e Operatorit të Biznesit Ushqimor.

Në bazë të këtyre kontrolleve, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka vendosur 10 masa administrative “Paralajmërim”, 1 masë administrative “Gjobë” me vlerë totale 200,000 lekë dhe masa administrative “Bllokim produkti” për 15.8 ton produkt “farë gruri” e konstatuar e pasigurt.

Njoftimi i AKU:

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vijon kontrollet rigoroze për të monitoruar zbatimin e kërkesave ligjore nga Operatorët e Biznesit Ushqimor, në funksion të garantimit të Sigurisë Ushqimore dhe mbrojtes së shëndetit dhe interesit të konsumatorëve.
Nga Drejtoria Rajonale Tiranë, gjatë ditës së premte, është realizuar veprimtaria e mëposhtme:
Janë kryer 27 kontrolle zyrtare në stabilimentet e Operatorit të Biznesit Ushqimor (me origjinë shtazore, joshtazore dhe produktet e mbrojtjes së bimëve),
Janë vendosur 10 masa administrative “Paralajmërim”,
Është vendosur 1 masë administrative “Gjobë” me vlerë totale 200,000 lekë,
Është vendosur masa administrative “Bllokim produkti” për 15.8 ton produkt “farë gruri” e konstatuar e pasigurt.
Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vijon intensifikimin e kontrolleve zyrtare të sigurisë ushqimorë për të parandaluar çdo praktikë abuzive në dëm të shëndetit konsumatorëve, ndaj ju bën thirrje dhe nxit çdo formë bashkëpunimi me konsumatorët në kontaktet e vëna në dispozicion, në qëllim të sfidës së përbashkët, atë të sigurisë ushqimore

LEXO TE PLOTE

Sociale

Zbulohen qeli të kohës së diktaturës në qendër të Korçës/ Në mure ka dëshmi të torturave

Publikuar

-

Nga

Disa qeli burgu dhe hetuesi janë zbuluar në ndërtesën e ish komitetit të Partisë në Korçë.
Në mure ka dëshmi të torturave ndaj të dënuarve, shumica e të cilëve aristokrate korçarë.

Punimet për restaurimin e ndërtesës së ish-Komitetit të Partisë, në qendër të Korçës, zbuluan se bodrumet e saj kanë shërbyer gjatë kohës së diktaturës si qeli torturash dhe hetuesie.

Në muret e ngushta, kanë mbetur të paprekura mbishkrime, data, emra apo thënie të të dënuarve politikë. Në ndërtesën e cila pas çlirimit të vendit u kthye në zyra hetuesie dhe qeli burgu, janë mbajtur kryesisht aristokratë korçarë.

LEXO EDHE:  Eksperienca e klientëve në degë në fokus të Drejtuesve Ekzekutiv të Credins Bank

Ekzistenca e disa ndërtesave të tilla, që janë përdorur si burgje gjatë diktaturës sjell nevojën që qyteti të ketë një muze, për të dëshmuar trashëgiminë historike të kësaj periudhe.
Gjatë periudhës së diktaturës në Korçë, janë dënuar politikisht 900 persona, 120 prej të cilëve janë pushkatuar dhe qindra familje janë internuar./abcnews.al

LEXO TE PLOTE