Turkoshakët e tredhur të Tiranës

Një memorial për viktimat e grushtit të shtetit në Turqi u ngrit pak ditë më parë në fshehtësi të plotë në Tiranë. Por, një aktivitet ku një tufë turkoshakësh që nderonin në një pllakë betoni, disa viktima që sulltani i ri i Eruo-Azisë Rexhep Taip Erdogan i ka shpallur heronj, tregoi pafytyrësinë dhe ndyrësinë e … Continue reading Turkoshakët e tredhur të Tiranës