Eunukët dhe dylberët e Erdoganit në Tiranë

Presidenti i Turqisë Rexhep Taip Erdogan, njihet si një person  me autoritet të fortë, por edhe një njëri që kërkon të jetë sulltani i ri i Turqisë dhe euro – azisë, duke shkelur jo pak mbi demokracinë, liritë dhe të drejtat e njeriut. Erdogan, jeton në një pallat si sulltani dikur dhe tashmë ai ka … Continue reading Eunukët dhe dylberët e Erdoganit në Tiranë