Nga gjytari i skandaleve tek “veglat e Don Agaçit”/ KED përfshihet në skandal  

Katër kandidatë janë përzgjedhur deri më tani nga Këshilli i Emërimeve në Drejtësi, për të qenë pjesë e Inspektoriatit të Lartë të Drejtësisë. Artur Malaj, Marsida Xhaferllari dhe Artur Metani janë katër të përzgjedhurit mes 13 emrave që kanë aplikuar pënë ILD. Të preferuarit e KED-së, nuk rezultojnë të përshtatshëm për t’u bërë pjesë e … Continue reading Nga gjytari i skandaleve tek “veglat e Don Agaçit”/ KED përfshihet në skandal