Nga vrasja e Ardit Gjoklaj tek betonizimi/ Zbardhen bëmat e Erion Veliajt

Fotografitë e Erion Veliajt ku radhiten bëmat e tij kanë pushtuar rrugët dhe muret e Tiranës që nga muaji Qershor. Pjesa më e madhe e fotove janë hequr nga Policia Bashkiake, por sërish disa prej tyre kanë shpëtuar pa u hequr. Bëmat e Erion Veliaj, në një foto janë shpërndarë nga aktivistët e Organizatës Politikë. “Erion … Continue reading Nga vrasja e Ardit Gjoklaj tek betonizimi/ Zbardhen bëmat e Erion Veliajt