Pas përzgjedhjes nga KLP/ Kërkohet ‘koka” e prokurores së SPAK-ut

Komisioneri Publik, Florjan Ballhysa ka apeluar vendimine KPK-së , për prokuroren e Krimeve të Rënda dhe të përzgjedhurën për në SPAK, Manjola Kajana. Komisioneri Publik, gjatë trajtimit të vendimit nr. 84/2018, të Komisionit, është njohur me aktet lidhur me kallëzimin e disa qytetarëve të Bashkisë Fier, për paligjshmëri në ushtrimin e detyrës nga funksionarë bashkiakë … Continue reading Pas përzgjedhjes nga KLP/ Kërkohet ‘koka” e prokurores së SPAK-ut