Palmer, kryearmik i Partisë, popullit dhe më gjërë

Është thuajse qesharake, deri në neveri ajo që ka ndodhur dje, si një reagim i një sekti të caktuar inidividësh, kryesisht, mbështetës të Lulzim Bashës, pas deklaratave të zëvendës ndihmës sekretarit Amerikan të Shtetit, Mathew Palmer, në lidhje me situatën politike në Shqipëri, zgjedhjet e të tjera. Është e neveritshme kur i shikon se si … Continue reading Palmer, kryearmik i Partisë, popullit dhe më gjërë