ILD po i dorëzohet Soros-it/ Zbardhet e kaluara e errët e Artur Metanit

Këshilli i Emërimeve në Drejtësi, një ditë më parë publikoi emrat e kandidatëve  për Inspektoriatin e Lartë të Drejtësisë. Një nga emrat ishte edhe Avokati i Përgjithshëm i Shtetit Artur Metani. Kandidimi Metanit për ILD-në, duket se nuk ka qenë i rastësishëm. E shkuara e Metanit dhe lidhjet e tij të afërta me Qeverinë, po … Continue reading ILD po i dorëzohet Soros-it/ Zbardhet e kaluara e errët e Artur Metanit