Akuza të rënda Henri Çilit/ Pedagogët e UET denoncojnë: Katër muaj pa rroga

Pedagogët e Universitetit Evropian kanë dhënë alarmin se që prej katër muajsh nuk marrin pagat. Grupi iniciator i Sindikatës së Pedagogëve dhe Administratës, ka njoftuar se Universiteti po shkon drejt falimentimin dhe në këtë mënyrë nuk jepen rrogat. “Kemi hyrë tashmë në muajin e katërt, ku qysh prej prillit, rrogat e pedagogëve dhe të administratës … Continue reading Akuza të rënda Henri Çilit/ Pedagogët e UET denoncojnë: Katër muaj pa rroga