Shpenzime marramendëse për fëmijët/ Zbulohet një tjetër miliarder tek Krimet e Rënda

Gjyqtari i Apelit pranë Krimeve të Rënda, Gjovalin Përnoca do të dalë nesër pas Komisionit të Pavarur të Kualifikimit. Trupa gjykuese që është marrë me rivlerësimin e Përnocajt, përbëhet nga treshja e gjyqtarëve, Xhensila Pine, Suela Zhegu dhe Olsi Komiçi. Nga ana profesionale emri i gjyqtarit Përnocaj nuk është lakuar negativisht ndër vite. Sa i përket … Continue reading Shpenzime marramendëse për fëmijët/ Zbulohet një tjetër miliarder tek Krimet e Rënda