Connect with Us

Sheiku i Partisë Socialiste/ Deputeti me mbi 30 biznese dhe miliarda lekë

Politikë

Sheiku i Partisë Socialiste/ Deputeti me mbi 30 biznese dhe miliarda lekë

Publikuar

-

partia socialiste selia qendrore

Të jesh pjesë e politikës, duhet të jesh medeomos edhe i pasur.

Kjo të vjen ndër mend, ndërsa shikon radhët e partive politike, që janë mbushur me biznesmenë.

Në zgjedhjet e kaluara parlamentare, një pjesë e jo e vogël e të kandiduarve për deputet, vinin nga radhët e biznesit.

Deri këtu nuk ka asgjë të çuditshme, por situata ndryshon kurs, pasi ata nuk është se sjellin ndonjë gjë të re në Kuvend.

Disa prej tyre janë thjesht për të zbatuar urdhrat e partisë duke ngritur dorën në këmbim të përforcimit të bizneseve të tyre.

Përveç si biznesmenë, tashmë quhen edhe ligjvënës, por në kompanitë e tyre përfliten se janë ligj shkelës.

                                                 Vullnet Sinaj

CNA.al ka bërë një vëzhgim sot mbi pasurinë e biznesmenit socialist Vullnet Sinaj dhe nuk çuditemi nga pasuria që ai deklaron, por  nga fakti se nuk e kemi dëgjuar të flasë ndonjëherë në Kuvend,ndërkohë që pagën e merr plus edhe shpenzimet.

Siç duket PS e ka listuar Sinaj në radhët e deputetëve në këmbim të financimeve elektorale.

Sipas formularëve të pasurisë rezulton se Sinaj ka mbi 30 biznese dhe miliarda lekë në llogari të ndryshme, sëbashku me familjen e tij, bashkëshorten dhe dy vajzat.

Më poshtë po sjellim të detajuar pasurinë e deklaruar nga deputeti socialist Vullnet Sinaj.

Viti 2017 (Deklarata fillestare)

Apartament banimi me sip. 52 m2 në Tiranë, blerë sipas kontratës së shit-blerjes dt. 26.01.2000 me kursime nga emigracioni 2 000 000 lekë, rivlerësuar 8 580 000 lekë.

Truall me sip. 132 m2 nga i cili 78 m2 ndërtesë, shtëpi në Vlorë, trashëguar pas hapjes së testamentit dt. 03.03.1995, rivlerësuar 14 355 000 lekë.

Tokë arë me sip 3492.5 m2 në Tiranë dhuruar nga nëna më dt. 21.06.2017.

Tokë arë me sip. 11 400 m2 në Vlorë, fituar me Aktit të Marrjes së Tokës në Pronësi sipas ligjit 7501 dt. 17.07.1991, e pahipotekuar.

Shtëpi banimi me sip. 75 m2 dhe truall 1200 m2 në Vlorë, blerë 200 000 lekë me të ardhura nga bizneset dhe kursimet familjare, e pahipotekuar, vlera 2 200 000 pas investimeve ndër vite.

Gjendja e llogarisë bankare, në shumën 35 884 923 lekë.

Gjendja e llogarisë bankare në shumën 57 696 euro.

Gjendja e llogarisë bankare në shumën 73 799 dollarë.

Gjendja e llogarisë bankare në shumën 52 455 243 lekë.

Gjendja e llogarisë bankare në shumën 461 euro.

Gjendja e llogarisë së kursimit, në emër të djalit, kontribut nga familja, 1 061 euro.

Gjendja e llogarisë së kursimit, në emër të djalit, kontribut nga familja, 176 369 lekë.

Hua dhënë në dt. 20.06.2017 një shtetaseje, në shumën 1 700 000 lekë.

Hua dhënë një shoqërie në shumën 103 165 500 lekë.

Bashkëshortja,Miranda Sinaj, gjendja e llogarisë bankare, në shumën 339 974 lekë.

Vajza, Enxhi Sinaj, gjendja e llogarisë bankare në shumën 09.09.2017, 32 941 lekë.

Vajza, Enxhi Sinaj, gjendja e llogarisë bankare në shumën 0909.2017, 80 866 lekë.

Vajza, Françeska Sinaj, gjendja e llogarisë bankare, në shumën  88 560 lekë.

Vajza, Françeska Sinaj, gjendja e llogarisë bankare, në shumën 1 384 euro.

Deputeti ka 60 % të aksioneve në “Big Market” sh.p.k Tiranë në shumën 1 860 000 lekë, themeluar në dt. 09.07.2003.

Deputeti ka 50 % të aksioneve në “Big Ulqinaku” sh.p.k Tiranë në shumën 450 000 lekë, themeluar në dt. 09.02.2010.

Deputeti ka 50 % të aksioneve në “Big -Parku” sh.p.k Tiranë në shumën 1 500 000 lekë, themeluar në dt. 07.12.2009.

Deputeti ka  50 % të aksioneve në “Shallvare” sh.p.k Tiranë në shumën 250 000 lekë, themeluar në dt. 09.02.2010.

Deputeti ka 50 % të aksioneve në “Ideal Market” sh.p.k Tiranë, në shumën 1 589 500 lekë, blerë në dt. 30.10.2009.

Deputeti ka 51 % të aksioneve në “Komuna e Parisit” sh.p.k Tiranë, në shumën 1 020 000 lekë.

Deputeti ka 51 % të aksioneve në “Big Dielli” sh.p.k Tiranë, në shumën 1 020 000 lekë.

Deputeti ka 50 % të aksioneve në “Big Lezha” sh.p.k Lezhë, në shumën 600 000 lekë, themeluar më dt. 09.01.2013.

Deputeti ka 51 % të aksioneve në “Big Leo” sh.p.k Lezhë, në shumën 1 275 000 lekë, themeluar në dt. 29.04.2013.

Deputeti ka 50 % të aksioneve “Noeli” sh.p.k Lezhë, në shumën 1 000 000 lekë, themeluar në dt. 17.11.2011.

Deputeti ka 50 % të aksioneve në “Big Shëngjini” sh.p.k Lezhë, në shumën 1 000 000 lekë, themeluar në dt. 10.05.2012.

Deputeti ka 100 % të aksioneve në “Big Porcelani” sh.p.k Tiranë, në shumën 1 500 000 lekë, themeluar në dt. 10.02.2014.

Deputeti ka 51 % të aksioneve në “Big Rruga e Re” sh.p.k Vlorë në shumën 510 000 lekë, themeluar në dt. 14.01.2014.

Deputeti ka 51 % të aksioneve në “Big Kali i Trojës’ sh.p.k Vlorë, në shumën 1 530 000 lekë, themeluar në dt. 27.04.2013.

Deputeti ka 50 % të aksioneve në “Big Elbasani” sh.p.k Elbasan, në shumën 1 500 000 lekë, themeluar në dt. 17.06.2013.

Deputeti ka 51 % të aksioneve në “Dita e Verës” sh.p.k Elbasan, në shumën 510 000 lekë, themeluar në dt. 28.10.2013.

Deputeti ka 50 % të aksioneve në “Big Ushtaraku” sh.p.k Tiranë, në shumën 1 000 000 lekë, themeluar në dt. 14.02.2012.

Deputeti ka 51 % të aksioneve në “Big Kukësi” sh.p.k Kukës, në shumë 1 530 000 lekë, themeluar në dt. 24.06.2013.

Deputeti ka 100 % të aksioneve në “San Paolo” sh.p.k Tiranë, në shumën 2 000 000 lekë, themeluar në dt. 09.02.2010.

Deputeti ka 50 % të aksioneve në “Bashkimi” sh.p.k Tiranë, në shumën 1 050 000 lekë, themeluar në dt. 29.01.2007.

Deputeti ka 100 % të aksioneve në “Big Medreseja” sh.p.k Tiranë, në shumën 3 000 000 lekë, themeluar në dt. 04.06.2013.

Deputeti ka 100 % të aksioneve në “Big Rruga e Kavajës” sh.p.k Tiranë, në shumën 3 000 000 lekë, themeluar në dt. 10.05.2012.

Deputeti ka 100 % të aksioneve në “Mapo” sh.p.k Tiranë, në shumën 2 000 000 lekë, themeluar në dt. 07.01.2010.

Deputeti ka 100 % të aksioneve në “Big-Yz-Berish” sh.p.k Tiranë, në shumën 300 000 lekë, themeluar në dt. 07.06.2010.

Deputeti ka 100 % të aksioneve në “BigAlb Group” sh.p.k Tiranë, në shumën 105 800 000 lekë, themeluar në dt. 17.03.2011.

Deputeti ka 100 % të aksioneve në “Tirana Cash & Carry” sh.p.k Tiranë, në shumën 298 700 000 lekë, themeluar në dt. 02.04.2006.

Deputeti ka 50 % të aksioneve në “Iliria Penn” sh.p.k Tiranë, në shumën 50 000 lekë, themeluar në dt. 10.12.2004.

Bashkëshortja, Miranda Sinaj, ka 50 % të aksioneve në “Xhomlliku” sh.p.k Tiranë në shumën 6 450 000 lekë, blerë me kontratat noteriale dt. 23.05.2008, të ardhura nga pagat dhe fitime të kapitalizuara, 6 450 000 lekë.

Bashkëshortja, Miranda Sinaj, ka 49 % të aksioneve në “Stop & Shop” sh.p.k Tiranë në shumën 2 107 000 lekë, themeluar në dt. 02.12.2010, të ardhura nga pagat dhe fitime të kapitalizuara, 2 107 000 lekë.

Bashkëshortja, Miranda Sinaj, ka 50 % të aksioneve në “Bashkimi” sh.p.k në shumën 1 050 000 lekë, themeltar në dt. 05.03.2002 nga kursimet familjare, 1 050 000 lekë.

Bashkëshortja, Miranda Sinaj, ka 100 % të aksioneve në “Estee Lauder” sh.p.k Tiranë në shumën 100 000 lekë, themeluar në dt. 14.11.2013 të ardhura nga bizneset, 100 000 lekë.

Bashkëshortja, Miranda Sinaj, ka 100 % të aksioneve në “M.A.S.S.” sh.p.k Tiranë, në shumën 100 000 lekë, themeluar në dt. 17.02.2005 nga kursimet familjare. Statusi aktual i shoqërisë pasiv.

VajzaEnxhi Sinaj, ka 49 % të kuotave në shoqërinë me përgjegjësi të kufizuar “Big Ëishes” Tiranë, themeluar në 31.10.2014 në shumën 490 000 lekë, kontribut nga babai. Statusi aktual i shoqërisë: Shoqëri në likuidim e sipër.

Vajza, Françeska Sinaj, ka 51 % të kuotave në shoqërinë me përgjegjësi të kufizuar “Big Ëishes” Tiranë, themeluar në 31.10.2014 në shumën 510 000 lekë, kontribut nga babai. Statusi aktual i shoqërisë: Shoqëri në likuidim e sipër.

Të ardhura nga paga si konsulent për sipërmarrje në shoqërinë “Tirana Cash & Carry” sh.p.k, në shumën  3 150 000 lekë.

Të ardhura nga paga si konsulent për sipërmarrje në shoqërinë “BigAlb Group” sh.p.k në shumën 587 275 lekë.

LEXO EDHE:  Zhvatësit e Qeverisë/ Si grabiten taksat e shqiptarëve nëpërmjet zëvendësministrave?

Të ardhura si dëmshpërblim shëndetësor nga aksidenti sipas marrëveshjes 21.06.2016 me “Euro Sig” sh.a, 12 500 000 lekë.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Komuna e Parisit”, sh.p.k, 3 639 728 lekë.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Big Kukësi” sh.p.k, 1 161 438 lekë.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Big-Market” sh.p.k, 4 488 359 lekë.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Big Ulqinaku” sh.p.k, 2 130 908 lekë.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria, “Big-Parku” sh.p.k, 1 841 970 lekë.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Big Lezha”, sh.p.k, 3 997 911 lekë.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Big Leo”, sh.p.k, 3 679 561 lekë.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Noeli” sh.p.k, 2 889 474 lekë.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Big Shëngjini” sh.p.k, 10 690 527 lekë.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Big Porcelani” sh.p.k, 4 929 840 lekë.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “San Paolo” sh.p.k, 2 612 085 lekë.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Big Rruga e Re” sh.p.k, 2 519 680 lekë.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Big Kali i Trojës” sh.p.k, 4 013 556 lekë.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Big Elbasani” sh.p.k, 4 207 914 lekë.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Dita e Verës” sh.p.k, 2 853 324 lekë.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Mapo” sh.p.k, 5 447 067 lekë.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Big Rruga Kavajës” sh.p.k, 1 200 330 lekë.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Bashkimi” sh.p.k, 1 550 228 lekë.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Big Medreseja” sh.p.k, 3 703 927 lekë.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Big-Yz-Berish” sh.p.k, 6 000 000 lekë.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Big Ushtaraku” sh.p.k, 794 677 lekë. të ardhura persona të familjes.

Bashkëshortja, Miranda Sinaj, të ardhura si administratore (janar – maj) dhe analiste menaxhimi (qershor – gusht) në shoqërinë “Bashkimi” sh.p.k, në shumën 646 332 lekë.

Vajza, Enxhi Sinaj, të ardhura si psikologe në shoqërinë “BigAlb Group” në shumën 240 000 lekë.

Vajza, Enxhi Sinaj, të ardhura si administratore nga dt. 01.01.2017 – 11.05.2017 dhe si psikologe nga dt. 12.05.2017 – 30.06.2017 në shoqërinë “Big Ëishes” deri më 09.09.2017m në shumën 159 840 lekë.

Vajza, Enxhi Sinaj, të ardhura si psikologe në Bashkinë Tiranë, (mars- 09.09.2017.) në shumën 195 162 lekë.

Vajza, Françeska Sinaj, të ardhura si ekonomiste në shoqërinë “BigAlb Group” deri më 09.09.2017, në shumën 480 000 lekë.

Vajza, Françeska Sinaj, të ardhura si administratore në shoqërinë “Big Ëishes” , në shumën 92 215 lekë.

Shpenzime për blerjen e një ap. banimi me sip. 39 m2 në Vlorë më 08.07.2017 vlera 18 250 euro.

Të ardhura nga shitja e 49 kontributeve me vlerë 20 000 lekë secila, të kapitaleve të zotëruara në shoqërinë “Big Dielli” sh.p.k, 980 000 lekë.

Të ardhura nga shitja e 49 kontributeve me vlerë 20 000 lekë secila, të kapitaleve të zotëruara në shoqërinë “Komuna e Parisit”, sh.p.k, 980 000 lekë.

Viti 2017 (Deklarata vjetore)

Të ardhura nga Kuvendi në shumën 710 948 Lekë.

Paga si konsulent për sipërmarrje në shoqërinë “Tirana Cash & Carry” sh.p.k  në shumën 3 150 000 Lekë.

Paga si konsulent për sipërmarrje në shoqërinë “BigAlb Group” sh.p.k, në shumën 587 275 Lekë

Shitja e 49 kontributeve me vlerë 20 000 lekë secila, të kapitaleve të zotëruara në shoqërinë “Big Dielli” Sh.p.k, deri në Shator 2017. Velra totale 980 000 Lekë.

Të ardhura vjetore nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Komuna e Parisit”, sh.p.k, 7 639 728 Lekë.

Të ardhura vjetore nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Big Kukësi” sh.p.k, 1 761 438 Lekë.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Big-Market” sh.p.k, 4 488 359 Lekë, periudha Janar-Shtator 2017.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Big Ulqinaku” sh.p.k, 2 130 908 Lekë, periudha Janar-Shtator 2017.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria, “Big-Parku” sh.p.k, 1 841 970 Lekë, periudha Janar-Shtator 2017.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Big Lezha”, sh.p.k, 3 997 911 Lekë, periudha Janar-Shtator 2017.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Big Leo”, sh.p.k, 3 679 561 Lekë, periudha Janar-Shtator 2017.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Noeli” sh.p.k, 2 889 474 Lekë, periudha Janar-Shtator 2017.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Big Shëngjini” sh.p.k, 10 690 527 Lekë, periudha Janar-Shtator 2017.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Big Porcelani” sh.p.k, 4 929 840 Lekë, periudha Janar-Shtator 2017.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “San Paolo” sh.p.k, 2 612 085 Lekë, periudha Janar-Shtator 2017.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Big Rruga e Re” sh.p.k, 2 519 680 Lekë, periudha Janar-Shtator 2017.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Big Kali i Trojës” sh.p.k, 4 013 556 Lekë, periudha Janar-Shtator 2017.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Big Elbasani” sh.p.k, 4 207 914 lekë, periudha Janar-Shtator 2017.

Të ardhura vjetore nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Dita e Verës” sh.p.k, 4 313 012 Lekë.

Të ardhura vjetore nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Mapo” sh.p.k, 5 677 409 Lekë.

Të ardhura vjetore nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Big Rruga Kavajës” sh.p.k, 2 050 330 Lekë.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Bashkimi” sh.p.k, 1 550 228 Lekë, periudha Janar-Shtator 2017.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Big Medreseja” sh.p.k, 3 703 927 Lekë, periudha Janar-Shtator 2017.

Të ardhura vjetore nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Big-Yz-Berish” sh.p.k, 9 800 703 Lekë.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Big Ushtaraku” sh.p.k, 794 677 Lekë, periudha Janar-Shtator 2017.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Ideal Market” sh.p.k, 5 839 428 Lekë, periudha Shtator-Dhjetor 2017.

Të ardhura nga tërheqja e dividentit nga shoqëria “Big Dielli” sh.p.k, 5 879 816 Lekë, periudha Shtator-Dhjetor 2017.

BashkëshortjaMiranda Sinaj, të ardhura me vlerë 646 332 Lekë si administratore dhe analiste menaxhimi në shoqërinë “Bashkimi” sh.p.k për periudhën Janar-Gusht 2017 dhe të ardhura me vlerë 336 537 Lekë si administratore për periudhën Shtator-Dhjetor 2017.

Bashkëshortja Miranda Sinaj, të ardhura me vlerë 353 880 Lekë si administratore në Shoqërinë Estee Lauder Sh.p.k, për periudhën Shtator-Dhjetor 2017.

Bashkëshortja Miranda Sinaj tërheqje dividend me vlerë 1 550 228 Lekë nga shoqëria “Bashkimi” Sh.p.k, periudha Shtator-Dhjetor 2017.

Bashkëshortja Miranda Sinaj, tërheqje dividendi me vlerë 553 567 Lekë nga shoqëria “Xhomlliku” Sh.p.k, periudha Shtator-Dhjetor 2017.

Bashkëshortja Miranda Sinaj, tërheqje dividendi me vlerë 778 277 Lekë nga shoqëria “Stop&Shop’ Sh.p.k, periudha Shtator-Dhjetor 2017.

Vajza, Enxhi Sinaj, të ardhura si psikologe në shoqërinë “BigAlb Group” me vlerë 240 000 lekë për periudhën Janar-Shtator dhe 160 000 Lekë për periudhën Shtator-Dhjetor 2017.

Vajza, Enxhi Sinaj, të ardhura si administratore nga dt. 01.01.2017 – 11.05.2017 dhe si psikologe nga dt. 12.05.2017 – 30.06.2017 në shoqërinë “Big Ëishes”, vlera 159 840 lekë.

Vajza, Enxhi Sinaj, të ardhura si psikologe në Qendrën Ekonomike të Zhvillimit dhe Edukimit të Fëmijëve, Bashkia Tiranë, me vlerë 195 162 Lekë për periudhën Mars- 9 Shtator 2017 dhe 153 155 Lekë për periudhën Shtator-Dhjetor 2017.

Vajza, Françeska Sinaj, të ardhura si ekonomiste në shoqërinë “BigAlb Group”, me vlerë 480 000 Lekë për periudhën Janar-Shtator 2017 dhe 62 530 Lekë për periudhën Shtator-Dhjetor 2017.

Vajza, Françeska Sinaj, të ardhura si administratore në shoqërinë “Big Ëishes” me vlerë 92 215 lekë deri më 12.05.2017, dhe 26 640 deri në Dhjetor 2017.

Të ardhura me vlerë 12 500 000 Lekë marrë si dëmshpërblim shëndetësor nga aksidenti, sipas marrëveshjes me “Euro Sig” Sh.a në datë 21.06.2016.

Shpenzime me vlerë 18 250 Euro për blerjen e një apartamenti banimi me sip. 39 m2 në Vlorë më 08.07.2017, me të ardhura nga bizneset./CNA.al

 

KLIKO PER TE KOMENTUAR

Komentoni

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Politikë

Horoskopi i ditës, 14 tetor 2019

Publikuar

-

Nga

Dashi

Dashuria: Megjithë disa keqkuptime në marrëdhëniet në çift, do të jeni të durueshëm dhe do të përpiqeni ta bëni këtë një ditë pozitive. Bëni hapësirë ​​për ndjenjat dhe jini të sinqertë. Beqarët tani do jenë gati për të kërkuar personin e duhur.

Puna: Sot mund të keni kënaqësi të madhe në vendin e punës. Jupiteri mbron biznesin tuaj dhe forcon përqendrimin tuaj.

Demi

Dashuria: Do të rizbuloni romantizmin tuaj të lindur dhe dashuria do të udhëtojë me shpejtësi të plotë. Do të animoheni nga një ndjeshmëri e madhe dhe nga aq shumë pasion saqë do t’ua mbush zemrën. Sot beqarët mund të marrin propozime të papritura që do t’i bëjnë ata të lumtur.

Puna: Pavarësisht nga forma e shkëlqyer fizike, do t’ju mungojë përqendrimi dhe aftësia për të qenë të qartë dhe të vendosur në ekspozimin e ideve tuaja.

Binjakët

Dashuria: Shmangni heshtjen nëse doni të rikuperoni një marrëdhënie të rëndësishme. Hapuni partnerit tuaj dhe besoni sekretet tuaja, nëse ai ju do do t’ju kuptojë dhe ju dashurojë edhe më shumë. Beqarët do duhet të marrin frenat e jetës së tyre ë dorë dhe ta drejtojnë atë drejt një të ardhme më konkrete.

Puna: Edhe në punë do të duhet të bëni një përpjekje për të komunikuar. Ju nuk mund të mendoni të bëheni dikush pa e vendosur veten në linjë.

Gaforrja

Dashuria: Sot problemet e dashurisë që dukej se ishin zgjidhur do të kthehen. Një person që me sa duket kishit harruar do të kthehet dhe të bëjë që zemra juaj të rrahë sërish! Beqarët po kërkojnë diçka për të gjallëruar jetën e tyre!

Puna: Disa çështje mund të gjejnë një zgjidhje, por mbase është koha për t’u përgatitur për një ndryshim.

Luani

Dashuria: Jini të drejtpërdrejtë dhe të sinqertë me partnerin tuaj dhe kërkoni sqarime nëse diçka nuk është në rregull me ju. I dashuri juaj do të vlerësojë sinqeritetin tuaj dhe do të besojë. Beqarët mund të gjejnë lehtësisht një shpirt binjak dhe të përjetojnë momente intensive dhe romantike.

Puna: mbështetuni në anën tuaj praktike për të bërë biznes ose për të bashkëpunuar.

Virgjëresha

Dashuria: Sot Venusi do të përmirësojë sferën tuaj sentimentale dhe do të jeni të kthjellët dhe të aftë të bashkëveproni më mirë me njerëzit që kanë nevojë për ndihmën tuaj. Beqarët do jenë plot sharm dhe do mbizotërojnë përreth tyre pa mundim.

Puna: Ditë e shkëlqyeshme për sferën profesionale. Do të jeni plot nisma dhe të gjitha propozimet tuaja do të kurorëzohen me sukses.

LEXO EDHE:  Dorëheqja e vëllait të Bashës/ Frikë nga Vettingu i pasurisë së Lulit

LEXO EDHE:  Dëshmia e Albert Veliut/ PS: “Profili i viagruar i Lulzim Bashës, qesharak”

Peshorja

Dashuria: Një pengesë në sferën sentimentale do të çojë në diskutime në marrëdhëniet në çift. Mundohuni të kapërceni frikën tuaj dhe të reflektoni për atë që po ndodh. Beqarët do të jenë në gjendje të përqendrohen në disa aspekte themelore për të ardhmen e tyre.

Puna: Do të jetë një ditë ulje-ngritjesh, me ngjarje dhe keqkuptime të papritura për shkak të një nervozizmi. Zbut tensionet.

Akrepi

Dashuria: Sapo keni kaluar një kohë të vështirë dhe dyshoni për partnerin tuaj që ju sulmon edhe një herë. Ndiqni instinktet tuaja dhe lërini pasiguritë. Zemrat e vetmuara do të jenë në gjendje të planifikojnë një udhëtim, mbase me njohje të reja!

Puna: Diçka fillon të ecë në pjesën e përparme të punës dhe mund të keni këndvështrime të reja për të ardhmen. Mbani këmbët tuaja të qëndrueshme në tokë.

Shigjetari

Dashuria: Do të keni ide të hutuara dhe disa vështirësi do t’ju shqetësojnë. Pas këtyre momenteve, marrja e një vendimi do të jetë edhe më e vështirë, mbase është më mirë të shtyhet. Ata që janë beqarë do të jenë në gjendje të fillojnë me aventura të reja!

Puna: Rendisni këshillat e një kolegu që thjesht dëshiron t’ju marrë në rrugën e duhur. Shqyrtoni disa vendime.

Bricjapi

Dashuria: Do i përkushtoheni pa kushte partnerit tuaj por tregohuni të kujdesshëm për të mos e tepruar. Jini të matur me vëmendjen ndaj të dashurit por pa insistuar. Beqarët do duhet të bëjnë kujdes që të mos përfshihen shumë në biznesin e njerëzve të tjerë.

Puna: Një mërzitje e vogël do t’ju bëjë të humbisni mundësi të mira për të ardhmen tuaj. Merrni situatën në dorë nëse doni të merrni diçka.

Ujori

Dashuria: Do të jetë një ditë rutinë, pa shumë risi dhe me disa re në horizont. Pak vrull në jetën e dashurisë dhe disa shqetësime do ju bëjnë nervoz. Për beqarët do jetë një ditë  mirë për të kaluar së bashku me miqtë e afërt.

Puna: Do të kaloni një ditë të rëndë në punë dhe nuk do të gjeni kohën për tu qetësuar. Jepini vetes pushim nëse doni të rimerrni përqendrimin.

Peshqit

Dashuria: Jeta e çifteve vazhdon pa risi, por kushtojini vëmendje partnerit i cili mbase pret diçka më shumë. Jini objektiv dhe reflektoni në sjelljen tuaj. Beqarët do mund të kalojnë më shumë kohë për veten e tyre dhe për të lënë mënjanë shpenzimet.

Puna: Ju jeni ambiciozë dhe dëshironi qëllime të rëndësishme. Shikoni përreth dhe shfrytëzoni disa mundësi.

LEXO TE PLOTE

Politikë

Negociatat me BE-në/ Greqia ende e pavendosur

Publikuar

-

Nga

Ndërsa dy ditë na ndajnë nga përgjigja përfundimtare e hapjes së negociatave të Shqipërisë me BE-në, në një intervistë për gazetën greke “Kathimerini”, ministri i Jashtëm grek, Nikos Dendias, ka folur për raportet midis dy vendeve.

Sipas Dendias, Shqipëria duhet të plotësojë kushtin kryesor të vënë nga Athina me qëllim që të marrë mbështetjen e saj për hapjen e negociatave me BE, të jap t’i drejta minoritetit grek.

“Flasim ndershmërisht me Shqipërinë. Kërkojmë mbrojtjen e të drejtave të pakicës Greke. Ne nuk kemi pretendime për Shqipërinë. Greqia është një faktor i stabilitetit dhe sigurisë së kufijve. Sidoqoftë, Shqipëria duhet të kuptojë që ecuria e saj europiane përmban mbrojtjen e të drejtave dhe parimeve europiane, të cilat sigurojnë mbrojtjen e pakicave. Kërkon gjithashtu respektimin e pasurive të tyre. Dhe nuk ka mundësi që pasuritë në zonën bregdetare të mos jenë objekt që duhet mbrojtur” – ka deklaruar kryediplomati grek në prenoncimin e tij për “Kathimerini”.

LEXO EDHE:  Dëshmia e Albert Veliut/ PS: “Profili i viagruar i Lulzim Bashës, qesharak”

LEXO EDHE:  Kryeprokurorja e varfër/ Zbardhet pasuria e Arta Markut

Referuar dy vendeve të Ballkanit Perëndimor, Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, Dendias deklaroi se “ne do të donim që të dy vendet të ecnin përpara, ky është realiteti, ky është interesi i tyre dhe në të njëjtën kohë, interesi i Greqisë dhe BE-së. Por ata duhet të plotësojnë kushtet”./ CNA.al

LEXO TE PLOTE

Politikë

U nxorri gishtin e mesit protestueve/ Qytetarët “masakrojnë” Borchardt

Publikuar

-

Nga

Pas veprimit aspak të denjë të ambasadorit të OSBE-së, në vendin tonë, Berndt Borchardt, teksa i nxorri gishtin e mesit protestuesve pas thirrjes së këtyre të fundit “Rama ik”, qytetarët kanë reaguar mjaft të irrituar.

Për kameran e Fax news” ata kanë dënuar këtë veprim të ulët.

 “Ti vije, që vjen nga një vend Europian dhe shan qytetarët që pse po protestojnë. Atë gishtin jam femër dhe nuk kam qef ti them më gjatë. Kur këtë e bën një ambasador i Bashkimit Europian, çfarë presim nga i birti i xhelatit, nga i biri i Kristaq Ramës, nga komunistat?”, tha një qytetare.

LEXO EDHE:  Zhvatësit e Qeverisë/ Si grabiten taksat e shqiptarëve nëpërmjet zëvendësministrave?

LEXO EDHE:  Beteja për një mandat në Tiranë/ Zbulohet kërkesa e PS në KQZ

Ndërsa një qytetare tjetër shprehet se  “Me këto sjellje mbase janë mësuar me gratë e Parlamentit. Por ne nuk jemi gratë e Parlamentit, jemi gratë e Unazës dhe nuk e tolerojmë këtë sjellje nga ai.”/CNA.al

 

LEXO TE PLOTE