Pasuri të dyshimta në Lezhë dhe Gjirin e Lalzit/ Olsi Komiçi dhe ONM kapin mat Kastriot Selitën

Kryetari i Gjykatës Administrative të Apelit në Tiranë, Kastriot Selita do të përballet sërish me Vettingun. Selita u konfirmua në detyrë me  datë 18.6.2019  nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit i përbërë nga Olsi Komiçi kryesore, Lulzim Hamitaj dhe Brunilda Bekteshi relatore. Por, ONM, duke se nuk është pajtuar me vendimin e KPK dhe sot … Continue reading Pasuri të dyshimta në Lezhë dhe Gjirin e Lalzit/ Olsi Komiçi dhe ONM kapin mat Kastriot Selitën