Udhëtim me avokatin e të pandehurit/ Hije skandali mbi profesionalizmin e Gentian Osmanit

Prokurori për Krime të Rënda dhe njëherësh anëtari i KLP-së Gentjan Osmani do të ketë një tjetër përballje nesër me Kolegjin e Posaçëm të Apelimit. Osmani është zhvendosur në shkallën e dytë të Vettingut, pas ankimit të paraqitur nga Komisioneri Publik kundër vendimit nr. 61, datë 02.08.2018 të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit që lidhet me procesin e … Continue reading Udhëtim me avokatin e të pandehurit/ Hije skandali mbi profesionalizmin e Gentian Osmanit