U ble apo u shpërblye nga politika?/ Gjyqtarja e Krimeve të Rënda në sitën e Vettingut

Gjyqtarja e Apelit për Krime të Rënda, Dhurata Haveri do të dalë nesër në seancën dëgjimore para Komisionit të Pavarur të Kualifikimit. Rivlerësimi i saj do të bëhet nga trupa e gjyqtarëve Olsi Komiçi, Xhensila Pine dhe Suela Zhegu. CNA.al ka bërë një vëzhgim mbi të kaluarën e saj profesionale dhe mbi aspektin pasuror, bazuar në të … Continue reading U ble apo u shpërblye nga politika?/ Gjyqtarja e Krimeve të Rënda në sitën e Vettingut