Kalon në “sitën” e Vettingut/ Zbardhet vendimi për kryeprokurorin e Krujës

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka vendosur rikonfirmimin  në detyrë të drejtuesit të Prokurorisë së Krujës, Petrit Çano. Trupa gjykuese e përbërë nga Olsi Komici, Lulzim Hamitaj dhe Suela Zhegu, vendosi se Çano është i përshtatshëm për vijimin e detyrës. Prokurori Petrit Çano e ushtron funksionin e tij prej më shumë se 20 vitesh në … Continue reading Kalon në “sitën” e Vettingut/ Zbardhet vendimi për kryeprokurorin e Krujës