Milionerë, gjobaxhinj dhe vegla të politikës/ Pazaret që ngritën SPAK-un

Dje, Këshilli i Lartë i Prokurorisë zbardhi emrat e prokurorëve të SPAK-ut. Ajo që bie në sy është se pjesë e kësaj liste janë prokurorë të dështuar apo edhe milionerë që nuk dihet se në çfarë rrethanash e kanë bërë pasurinë. Por, kur vendos partia për të kaluar Vettingun ata e kalojnë, ndryshe shkarkohen. E … Continue reading Milionerë, gjobaxhinj dhe vegla të politikës/ Pazaret që ngritën SPAK-un