Njerëzit e Sorosit në PS dhe PD/ Deklarata e miliarderit, 14 vite më parë

Debati për Sorosin është kthyer në qendër të vëmendjes në Shqipëri. Mbrëmë gazetari Sokol Balla duke bërë rolin e avokatit të Sorosit, ka risjellë intervistën  14 viteve më parë, që George Soros, kishte dhënë për të. George Soros është njeriu i cili ka investuar në Shqipëri përmes fondacionit të tij “Shoqëria e Hapur”. Në intervistën … Continue reading Njerëzit e Sorosit në PS dhe PD/ Deklarata e miliarderit, 14 vite më parë