Emërimi i koordinatorëve/ Kaos në PD, fillojnë përplasjet

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha rreth tre ditë më parë ka bërë emërimet e koordinatorëve nëpër degët e PD-së në rrethe. Disa emërime thuajse kontradiktore, totalisht dhe të pa mirëmenduara të cilat kanë çuar menjëherë në përplasje me degët. Së pari, në shumë degë janë çuar persona që nuk kanë lidhje me zonën përkatëse … Continue reading Emërimi i koordinatorëve/ Kaos në PD, fillojnë përplasjet