Dokumenti-Konçesionet PPP/ Zbulohet një tjetër aferë korruptive e qeverisë

Ish-deputeti i Partisë Demokratike, Agron Shehaj ka denoncuar sot një tjetër kontratë koncesionare të qeverisë, të cilën e ka cilësuar si një aferë korruptive flagrante dhe në shkelje të ligjit. Në një postim në rrjetet sociale, Shehaj shkruan se qeveria ka dhënë me koncesion PPP kontrollin e pompave të naftës një subjekti privat, duke bërë … Continue reading Dokumenti-Konçesionet PPP/ Zbulohet një tjetër aferë korruptive e qeverisë