Akuzoi Veliajn/ Socialistët kërkojnë shkarkimin e Arben Malajt

Me kërkesë të njëzetë e tetë deputetëve të Partisë Socialiste pranë strukturës përgjegjëse të Kuvendit është depozituar kërkesa për shkarkimin e ish deputetit dhe ish ministrit socialist, Arben Malaj nga detyra e anëtarit të Këshillit Mbikëqyrës të Bankës të Shqipërisë. Këtë detyrë Malaj e ka mbajtur që nga vitit 2016 dhe vendimi rrufe i deputetëve … Continue reading Akuzoi Veliajn/ Socialistët kërkojnë shkarkimin e Arben Malajt