Basha gjen përgjegjësit/Fajin e kanë të deleguarit, kryetarët e degëve dhe baza!!!

Tre armiqtë e rinj, brenda Republikës së Re, janë zbuluar së fundmi nga vetë kryetari. Më në fund Lulzim Basha ka pranuar dështimin, ka drejtuar gishtin, por pasi ka hedhur disa hapa dhe akuza konkrete. Lëvizja më e fundit, ajo e emërimit të koordinatorëve të rinj në degë, jo me një vendim kryesie por me … Continue reading Basha gjen përgjegjësit/Fajin e kanë të deleguarit, kryetarët e degëve dhe baza!!!