CAS lë në fuqi dënimin 10-vjeçar për Skënderbeun, ç’do ndodhë tani me korçarët?

Pas vendimit të KAS-it, i cili la në fuqi dënimin me 10 vite të Skënderbeut si dhe një gjobë prej 1 milionë euro, në klubin korçar priten ndryshime rrënjësore. Varianti i parë është që Takaj të bëjë një sforco ekonomike dhe të përqendrohet më shumë te zbulimi i talenteve të reja, me qëllim marketingu dhe … Continue reading CAS lë në fuqi dënimin 10-vjeçar për Skënderbeun, ç’do ndodhë tani me korçarët?