CAS-i ishte shpresa e fundit/ Skënderbeu fundoset përfundimisht këtu!

Skënderbeu ka marrë sot goditjen fatale. CAS ka bërë publik vendimin përfundimtar duke lënë në fuqi dënimin e UEFAs për përjashtimin me  10 vite të Skënderbeut nga kompeticionet Europiane… Padyshim një goditje fatale për futbollin shqiptar, por sidomos për qytetin e Korçës dhe gjithë futbolldashësist e këtij qyteti të cilët e shikonin ekipin e zemrës … Continue reading CAS-i ishte shpresa e fundit/ Skënderbeu fundoset përfundimisht këtu!