Korrupsion, tendera të dyshimtë, ekonomia në krizë/ SHBA akuza qeverisë Rama

Qeveria amerikane e sheh me shqetësim situatën ekonomike në vend duke ngritur si shqetësime kryesore korrupsionin, mungesën e transparencës në tendera, zbatimin e dobët të kontratave si dhe peripecitë që heqin investitorët e huaj në Shqipëri të cilët e thonë troç se “Shqipëria është një vend i vështirë për të bërë biznes”. Kështu konstatohet në raportin … Continue reading Korrupsion, tendera të dyshimtë, ekonomia në krizë/ SHBA akuza qeverisë Rama