Pse mediat i mbajnë ison Erion Veliajt?

Kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj ka bërë zap edhe mediat. Nëpërmjet pazareve, pjesa më me madhe e mediave i mbajnë ison Veliajt dhe heshtin për skandalet e tij. Pjesa më e madhe e mediave që nuk kan si qëllim informimin e opinionit publik, transparencën, por biznesin dhe interesat e tyre, reklamojnë një Erion falso. Për … Continue reading Pse mediat i mbajnë ison Erion Veliajt?