Basha dy muaj që fsheh diplomën/ CNA.al i dërgon letrën e dytë

Në dhjetor të vitit 2018, në media u publikua një lajm sipas të cilit, kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka gënjyer në lidhje me diplomimin e pretenduar në Hollandë. Sipas të njëjtave informacione, Lulzim Basha e ka filluar shkollën në vitin 1993 dhe e ka përfunduar në vitin 2005, pra, shkollimi i tij ka … Continue reading Basha dy muaj që fsheh diplomën/ CNA.al i dërgon letrën e dytë