Një i pashkollë pretendent për kryeministër?/ Pse Basha fsheh diplomën

Kryetari i Republikës së re, Lulzim Basha pas dështimeve të njëpasnjëshme, vijon të shpallë fitore, sikurse bëri edhe në lidhje me zgjedhjet e 30 qershorit, ku i dorëzoi në tavolinë Edi Ramës 61 bashki. Pas rreth 5 muaj përplasje, molotov dhe konflikte, i dha Ramës edhe 61 pushtetin vendor. Basha vijon ta cilësoje opozitën, si … Continue reading Një i pashkollë pretendent për kryeministër?/ Pse Basha fsheh diplomën