Zbulohen detajet/ Kush e përgatiti shkresën skandaloze për shkatërrimin e zgjedhjeve

Mbrëmjen e djeshme, një dokument pa firmë dhe pa vulë, një shkresë thuajse si trakt u publikua në shumë media. Fillimisht shkresa u duk e pabesueshme, për shkak të mungesës së vulës dhe një numri të protokollit zyrtar, sikur të ishte një dokument i shkruar kudo apo një fake news i përdorur si opozitë. Në … Continue reading Zbulohen detajet/ Kush e përgatiti shkresën skandaloze për shkatërrimin e zgjedhjeve