“Ka vëllavrasje, ka luftë civile”/ Shokon ish-kreu i PD-së

Ish-kryetari i Partisë Demokratike në Elbasan, Aurel Bylykbashi ka bërë një paralajmërim të fortë për zgjedhjet e 30 qershorit, duke mos përjashtuar edhe betejë deri në vrasje. “Ka vëllavrasje, ka luftë civile? Le të ketë!! Patjetër që le të ketë, ne nuk kthehemi mbrapa sepse nuk do të bëjmë gabimin që bënë gjyshërit tanë në 1944!! Dhe … Continue reading “Ka vëllavrasje, ka luftë civile”/ Shokon ish-kreu i PD-së