Njeriu i nëntokës në zyrën e Ramës/ Zbulohet skenari “vrasës” i Baton Haxhiut në Shqipëri

Baton Haxhiu, është një nga njerëzit më të urryer në Kosovë. Për qytetarët e Kosovës, Haxhiu i cili shëtit nën epitetin e gazetarit dhe analistit, është i njëjtë me ata që vranë dhe dhunuan gjatë luftës. Por, një njeri i tillë që në Kosovë sa nuk gjuhet me gurë, ka depërtuar në një institucion të … Continue reading Njeriu i nëntokës në zyrën e Ramës/ Zbulohet skenari “vrasës” i Baton Haxhiut në Shqipëri