Refuzoi përgjimin e bandës së Elbasanit/ Fatmir Xhafaj i dërgoi gruan në KPK? – CNA
Connect with us

Aktualitet

Refuzoi përgjimin e bandës së Elbasanit/ Fatmir Xhafaj i dërgoi gruan në KPK?

Publikuar

-

Komisioni i Vettingut, përkatësisht KPK është vënë në dyshime për korrupsion dhe standarte të dyfishta.

Në këtë konkluzion është arritur, pas procedimit me dy standarte, për raste të ngjashme dhe pas vëzhgimit të pasurisë dhe të kaluarës së anëtarëve të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit.

Në fakt akuza të forta janë hedhur mbi punën e komisionit nga prokurorë dhe gjyqtarë që janë “djegur” tashmë.  

Llogjikisht, këto akuza ishin të pritshme, por ajo çfarë e rëndon pozicionin e Komisionerëve të Vettingut janë ankimimet e ONM dhe të Komisionierit Publik.

Për të pasur një proces të pastër Vettingu, minimumi, që duhej bërë ishte filtrimi i Komisionerëve. Por, rezulton se ata janë mjaftuar me lidhjet politike që kanë pasur për të marrë përsëipër procesin e Vettingut.

CNA.al i ka marë me radhë, një nga një, Komisionerët e Vettingut dhe pjesa më e madhe me tyre rezultojnë se janë të dërguarit e Rilindjes dhe për më tepër kanë edhe pasuri të dyshimtë.

CNA.al do t’i denoncojë edhe publikisht por edhe pranë institucioneve kompetente, të gjitha gjetjet rreth Komisionerëve të Vettingut.

Alma Vokopola (Faskaj), ish këshilltarja e Komisionit të Ligjeve pas 2013-së, e punësuar nën influencën direkte të Fatmir Xhafajt, është pjesë e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit.

Se ka qenë e favorizuar nga Fatmir Xhafaj, është vënë alarmi që më herët nga Partia Demokratike, por nga Faskaj nuk ka pasur asnjë reagim.

Bashkëshorti i komisioneres së Vettingut, Idajet Faskaj,  është pjesë e strukturave të Policisë. Emri i tij, është lakuar në 2017, pasi dhe dha leje për përgjimin e bandës së Elbasanit..

Në media është raportuar, se për shtetasit Enea Bektashi dhe Sokol Sanxhaktari ishte kërkuar leja nga prokurori Elbasanit, Fatmir Lushi, për të përgjuar numrat e telefonave të tyre, si dhe të përgjoheshin me pamje fotografike, filmike dhe video, por Idajet Faskaj e kishte refuzuar.

Me shkresën, nr,939/1, datë 23.08.2017, drejtori Idajet Faskaj ka dhënë arsyet se përse nuk mund të realizohej përgjimi.

“Në kuadrin e veprimeve procedurale lidhur me procedimin penal nr. 1295, viti 2017, të Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Elbasan, për veprat penale të vrasjes në rrethana të cilësuar e mbetur në tentativë, prodhimit dhe mbajtjes pa lejë të armëve dhe municioneve luftarake dhe shkatërrimit të pronës me dashje, të parashikuar nga nenet 79/dh, 22,278 dhe 150 të Kodit Penal, autorizimi të Prokurorit Z.Fatmir Lushi të datës 10.08.2017 “Për përgjimin në vendet publike”, ju informojmë se nga ana e Sektorit të Forcës së Posaçme, nisur nga dinamika e madhe me shërbime në funksion të procedimeve penale në ndjekje dhe numrit të limituar të ndihmës së specialistëve si pasojë e ndjekjes së grafikut të pushimeve vjetore, është e pamundur kryerja e veprimeve të vëzhgimit të fshehtë të personave dhe mjediseve në këtë periudhë kohore. Duke ju falënderuar për mirëkuptimin”, thuhet në shkresën e firmosur nga  Drejtori, Drejtues i Lartë, Idajet Faskaj.

Sa i përket pasurisë, sipas të dhënave të siguruara nga ILDKPI,  rezulton se Komisionerja Faskaj, ka kryer një sërë punësh, kryesisht në Universitete private.

Komisionerja  Faskaj  ka deklaruar pasuri të patundshme në Lushnje që thotëe ka trashëgimi, një autoveturë Hyundai, blerë në vitin 2010 nga kursimet familjare dhe trashëgimia e saj, në vlerën 1 908 620 lekë si dhe shtëpi banimi me  tre kate në Tiranë, që sipas saj është e  ndërtuar në vite nga kursimet familjare.

Në vitin 2018 ajo ka deklaruar 11 llogari bankare, përfshirë kështu edhe bashkëshortin që vetëm në një llogari ka 10 000 euro.

Më poshtë po sjellim pasurinë e deklaruar nag Komisionerja Alma Faskaj,Vokopola, nga vitit 2010, deri në fund të vitit 2018.

Viti 2010

Blerje automjeti. Blerja e realizuar me huamarrje në vlerë 14.000 euro

Shitje automjeti, 250.000 lekë

Pakësuar llogaria  në vlerën 170.733 lekë

Gjendje cash nga të ardhurat vjetore 400000  lekë

1/3 pjesë e sipërfaqes së truallit prej 238m2, ku është ndërtuar shtëpia e banimit (në emër të bashkëshortit.

Avokati i Popullit, Paga si këshilltare Ligjore, 1.486.335 lekë

Ministria e Brendshme, Drejtoria e Përgjithshme e Policisë, Paga e bashkëshortit 860.352 lekë.

Shkoll e lartë jopublike “Luarasi”,  Paga si pedagoge e jashtme 143.640 lekë

Shkolla e lartë  jopublike “Justica” , Paga si pedagoge e jashtme 279.810 lekë .

Shkolla e Lartë jopublike “Marin Barleti”, Paga si pedagoge e jashtme 175.600 lekë .

Projekt nga Ambasada Spanjolle —Botim i manualit “E Drejta Administrative Europiane” 400 USD .

Ne datën e blerjes së makinës mora shumën prej 14000 euro me afat 5 vjeçar shlyerje detyrimi, 7000 euro.

 

Viti 2011

Avokati i Pop+ullit, Paga si këshilltare Ligjore 1.245.149 lekë.

Ministria e Brendshme, Drejtoria e Përgjithshme e Policisë, Paga e bashkëshortit 893.664 lekë.

Shkoll e lartë jopublike “Luarasi”,  Paga si pedagoge e jashtme 213.210 lekë .

Shkolla e lartë  jopublike “Justica” , Paga si pedagoge e jashtme 120600 lekë.

Shkolla e Lartë jopublike “Marin Barleti”, Paga si pedagoge e jashtme 140.000 lekë.

Shkolla e Lartë jopublike “Justiniani 1”, Paga si pedagoge e jashtme 120.000 lekë.

Banka 304.798 lekë.

LEXO EDHE:  Alfred Balla, me plagjiaturë në KLP/ Nga kamioni "Saurel" me shtëpi dhe llogari bankare në SHBA

Viti 2014 (Deklarata fillestare)

Sipërfaqe trualli në qytetin e Lushnjes.

Sipeërfaqe toke truall 8250 m2, Lushnje,  trashëgimi nga babai.

Autoveturë Hyundai, blerë në vitin 2010 nga kursimet familjare dhe trashëgimia ime, në vlerën 1 908 620 lekë.

Paga për periudhën 01/01/2014 deri 31/0312014 në Prokurorinë e Përgjithshme, 224.184 lekë.

Shtepi banimi me  tre kate në Tiranë,  ndërtuar në vite nga kursimet familjare.

238 m2 Tokë truall i ndodhur ne Tirane, mbi të cilat është ndërtuar shtepia e banimit, 1.550.000 lekë.

Paga nga Drejtoria e Policisë, 227 177 lekë.

 

Viti 2014 (Deklarata zyrtare)

Paga në Kuvendin e Shqipërisë, 817.077 lekë.

Paga për mësimdhënie në Shkollën e Adminisitratës Publike (ASPA), 56.000 lekë.

Paga e bashkëshortit në Drejtorinë e Përgjithshme të Policise së Shtetit (01-31 Dhjetor 2014), 935.752 lekë.

“Shpërblime” të bashkëshortit në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit, 157.417 lekë.

 

Viti 2015

Paga në Kuvendin e Shqipërisë si Këshilltare ligjore në Njësinë e Përafrimit të Legjislacionit 1.562.465 lekë.

Dietat nga Shkolla Rajonale e Administratës Publike (RESPA), 316 Euro.

Pagesë nga Shkoila e Magjistratures, pedagoge e Lëndës “E drejta administrative 17 000 Lekë.

Projekti “UNICEF”, pagesa si eksperte 60 000 Lek

Pagesa nga Projekti “Reforrna në Drejtësi”,Sekretariat teknik 708 179 Lekë.

Pagesa për mësimdhënie në Shkollën e Administratës Publike (ASPA) si lektore, 159.175 lekë.

Paga neto e bashkëshortit në Drejtorinë e Policisë së Shtetit (1 Janar 2015-31 Dhjetor 2015), 1, 380,732 lekë.

Pagesa neto për shpërblimet e bashkëshortit, Drejtoria e Policisë së Shtetit, 114, 930 Lekë.

Pagesa neto për leje të zakonshme e bashkëshortit, Drejtoria e Policise se Shtetit, 98,401 Lekë.

Te ardhura neto nga dietat e bashkëshortit, Drejtoria e Policisë së Shtetit, 46,000 lekë.

Viti 2016

Gjendje në llogari Dhjetor 2016,  143. 033 Lekë.

Gjendje në llogari, Dhjetor 2016, 20.920 Lekë.

Gjendje CASH, 1.500.000 Lekë.

Paga vjetore në Kuvendin e Shqipërisë si Këshilltare ligjore në Njësinë e Përafrimit të Legjislacionit,  1.202.483 Lekë.

Dhoma Kombëtare e Avokatisë paga si lektore 119.850 Lekë.

Pagese nga Shkolla e Magjistraturës, pedagoge e Lëndës “E drejta administrative”, 125.338 Lekë.

Projekti “UNICEF, pagesa si eksperte 1.700 000 Lekë.

Pagesa nga Projekti -Reforma në Drejtësi”,Sekretariat teknik, 656.880 Lekë.

Paga për mësimdhënie ne Shkollën e Administratës Publike (ASPA) si lektore 57.175 lekë.

Kartë krediti, në vlerë 50.000 Lekë.

Kartë Kredie, në vlerë 700 Euro

Paga neto e bashkëshortit në Drejtorinë e Policisë së Shtetit (1 Janar 2016-31 Dhjetor 2016), 1.103.244 Lekë.

Të ardhura për veshmbathje gjatë vitit 2016 në Drejtorinë e Policisë së Shtetit, 29.000 Lekë.

Të ardhura nga dieta shërbimi për vitin 2016 në Drejtorinë e Policisë së Shtetit 65.500 Lekë.

Projekti IPA. Dieta shërbimi për vitin 2016 444 Euro

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë, OPDAT, Dieta trajnimi 800 USD.

Gjendje ne llogari bankare me 31.12.2016,  19 549 Lekë.

Kartë Krediti në 500 Euro.

Viti 2017

Gjendje në llogarinë Bankare Dhjetor 2017, Llogari në lekë (kursime nga paga) 900.012.66 Lekë.

Gjendje në llogari Dhjetor 2017 (Ilogari ne euro), 5204  euro.

Gjendje në llogari, 5895 lekë.

Gjendje në llogarinë bankare në emër të djalit, 40.365.69 lekë.

Gjendje në llogari bankare në emër të djalit, 50.427.15 lekë.

Paga 1 Janar 2016-Qershor 2017, në Kuvendin e Shqipërisë, Shqipërisë si Këshilltare ligjore në Njësinë e Përafrimit të Legjislacionit, 587 285 lekë.

Dhoma Kombëtare e Avokatisë, paga si lektore, 187 000 lekë.

Projekti “Euralius”, pagesa si eksperte  për hartimin e komentarit të Ligjit,  8 744 euro.

Paga nga KPK, 1 576 256 lekë.

Gjendje në llogarinë bankare, 41 286 lekë.

Kartë krediti, në vlerën 50 000 lekë.

Kartë krediti në vlerë 700 euro.

Paga neto e bashkëshortit në Drejtorinë e Policisë së Shtetit,1 228 269 lekë.

Kartë krediti 500 euro.

Të ardhura nga shpërblimet,551 470 lekë.

Të ardhura, neto nga uniforma, 15 500 lekë.

Llogari bankare në emër të djalit, 50 427 15 lekë.

Llogari bankare në emër të djalit, 40 365 69 lekë.

Viti 2018

Gjendje bankare me 31.12.2017, 900 012 lekë.

Gjendje bankare me 31.12.2017, 5 895 lekë.

Gjendje bankare me 31.12.2017, 52 04 euro.

Gjendje bankare me 31.12.2018, 507 542 lekë.

Gjendje bankare me 31.12.2018, 520 077 lekë

Gjendje bankare me 31.12.2018, 1 181 euro.

Llogari bankare në emër të bashkëshortit, 10 000 euro.

Gjendje cash, 1 000 000 lekë.

Paga në KPK, 2 579 838 lekë.

Shpërblime, 77 000 lekë.

Dieta, 11 500 lekë.

Kartë krediti, 500 euro.

Kartë krediti  3 000 euro.

Gjendje bankare, deri në fund të 31.12.2017,  në 355 961 lekë.

Gjendje bankare, me 31.12.2017,  më 9 671 lekë.

Gjendje bankare në fund të vitit 2018, në 203 505 lekë.

Të ardhura neto nga paga e bashkëshortit në Drejtorinë e Policisë së Shtetit, si drejtor departamenti, 1 356 987 lekë.

Paga e bashkëshortit nga puna në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë, 759 220 lekë.

Të ardhura neto nga uniforma e bashkëshortit, 22 000 lekë.

Kartë krediti 500 euro./CNA.al

 

 

 

 

 

Aktualitet

“Janë djegur vetëm kartona”/ Voltana Ademi përgënjeshtron ngjarjen e Shkodrës

Publikuar

-

Kryetarja e Bashkisë Shkodër Voltana Ademi ka përgënjeshtuar lajmin e djegies së shkollës “Shejnaze Juka”.

Ademi tha se nuk është djegur shkolla, siç është raportuar nga mediat por kartonat e vendvotimeve.

“Materialet zgjedhore janë në mënyrë të paligjshme në mjediset e shkollës, që administrohen nga Bashkia e Shkodrës. Bashkia ka kërkuar zyrtarisht prej tre ditësh që godinat ku janë vendosur KZAZ-të dhe janë në pronësi të saj, duhet të lirohen”, deklaroi Ademi në një lidhje direkte në emisionin “Open”./CNA.al

 

LEXO TE PLOTE

Aktualitet

Reali nuk ka të ngopur këtë merkato/ 100 milionë euro për yllin e radhës

Publikuar

-

Manchester United po bën çmos për ta mbajtur në skuadër, por nga ana tjetër Reali i Madridit nuk heq dorë nga mesfushori francez Paul Pogba, i cili është objektivi kryesor i “Los Blancos” në repartin e ndërmjetëm.

Vetë lojtari dëshiron largimin nga United dhe kjo është arsyeja kryesore që Reali po këmbëngul për të.

Sipas mediave angleze, drejtuesit e Realit e kanë bërë ofertën e parë në drejtim të Manchester United për kampionin e botës e cila kap shifrën e 90 milionë sterlinave, rreth 100 milionë euro.

LEXO EDHE:  Alfred Balla, me plagjiaturë në KLP/ Nga kamioni "Saurel" me shtëpi dhe llogari bankare në SHBA

Megjithatë vështirë se kjo ofertë do të pranohet nga klubi anglez pasi te United për të lënë të lirë mesfushorin francez, kërkojnë plot 150 milionë euro.

LEXO TE PLOTE

Aktualitet

“Kam nevojë për një të dashur”/ Gashi zbulon detaje nga jeta private

Publikuar

-

Reperi me origjinë shqiptare dhe shumë i famshëm në botë, Gashi ka ndarë me ndjekësit e tij disa detaje nga jeta e tij private.

Për shkak të famës dhe pamjes së tij, ai është një ndër reperët më të kërkuar nga gjinia femërore.

Ai ka treguar se është single dhe në kërkim të një të dashure. Duke u ndalur te kjo e fundit ai ka një kërkesë mjaft të habitshme:

LEXO EDHE:  Alfred Balla, me plagjiaturë në KLP/ Nga kamioni "Saurel" me shtëpi dhe llogari bankare në SHBA

“Kam nevojë për një të dashur që ta kuptojë se jam beqar.” Me këtë postim reperi i bëri konfuzë të gjitha vajzat.

LEXO TE PLOTE
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

LAJMET E FUNDIT

Aktualitet19:08 - 18 Qershor, 2019

A i ka mbajtur Presidenti Trump premtimet e bëra?

Ndërsa demokratët vazhdojnë përplasjen njëvjeçare për të parë se kush do të sfidojë Presidentin Donald Trump në zgjedhjet 2020, presidenti...

Aktualitet18:47 - 18 Qershor, 2019

Erdogan e quan “martir”/ Funerali i ish presidentit egjiptian, Mohamed Morsi

Ish presidenti egjiptian Mohamed Morsi, udhëheqësi i parë i zgjedhur në mënyrë demokratike në vend, i cili u detyrua më...

Aktualitet18:39 - 18 Qershor, 2019

Shtetet e Bashkuara ratifikojnë marrëveshjen e ekstradimit me Kosovën

Ministri i Drejtësisë në Kosovë, Abelard Tahiri, tha të martën se ka marrë një letër të nënshkruar presidenti i Shteteve...

Aktualitet18:26 - 18 Qershor, 2019

Gjoka bën deklaratën që nuk pritej: Më mirë që na ra Debreceni

Kukësi do të përballet me Debrecenin në turin e parë të Europa League dhe në kampin verilindor e kanë pritur...

Aktualitet19:48 - 17 Qershor, 2019

Ndërron jetë në sallën e gjyqit ish Presidenti i “Pranverës Arabe”

Mohamed Morsi, ish presidenti i  Egjiptit, i dalë pas lëvizjes së njohur si “Pranvera Arabe”, që rrëzoi nga froni presidencial...

Aktualitet19:04 - 17 Qershor, 2019

Vizitë në Sarajevë/ Palmer: Rusia po bllokon Ballkanin Perëndimor

Zëvendësi i ndihmësit të Sekretarit amerikan të Shtetit për Evropën, Matthew Palmer ka deklaruar se SHBA angazhohet për një raport...

Aktualitet18:37 - 17 Qershor, 2019

Vendimi pritet të shtyhet/ Mogherini: Çelja e negociatave të bëhet sa më shpejt

Federica Mogherini, përfaqësuesja e lartë e BE-së për Politikën e Jashtme edhe njëherë ka kërkuar nga vendet anëtare të BE...

Aktualitet18:31 - 17 Qershor, 2019

Maqedoni e Veriut, hidhet poshtë varianti i zgjedhjeve të parakohëshme

Kryeministri maqedonas Zoran Zaev bëri të ditur të dielën në mbrëmje se nuk do të ketë zgjedhje të parakohëshme parlamentare...

Aktualitet18:18 - 17 Qershor, 2019

“I ke dhënë ndonjë gjë a si ke dhënë”/ Qytetari i ankohet drejtorit të Ramës se nuk ka marrë lekët e votave

Në audiopërgjimin nr.5, publikuar nga gazetari i “Bild”, zbulohet biseda mes drejtorit në ministrinë e Brendshme Arben Keshi me dy persona...

Aktualitet14:13 - 17 Qershor, 2019

Lëvizja pa viza/ Avramopoulos: Kujdes, BE do të marrë masa

Numri i hyrjeve legale të azilkërkuesve në BE po rritet. Veçanërisht persona nga Amerika Latine dhe Ballkani Perëndimor e kanë...

Aktualitet12:00 - 17 Qershor, 2019

Presionet dhe sinjalet/ Grindje serioze mes Iranit dhe Britanisë së Madhe

Edhe Britania e Madhe beson se Irani qëndron pas sulmeve ndaj dy anijeve. Kjo ka shkaktuar pakënaqësi në Teheran, i...

Aktualitet09:04 - 17 Qershor, 2019

Humb jetën një pushuese në Vlorë

Një trup i pajetë është gjetur mëngjesin e sotëm në plazhin e vjetër të Vlorës. Viktima është identifikuar si Shoha...

Aktualitet19:36 - 16 Qershor, 2019

BE damkos Rusinë për dezinformim

Gënjeshtra, teori komplotiste, #hashtag-e me urrejtje. Në zgjedhjet europiane të majit janë përdorur instrumenta dezinformimi me origjinë në Rusi, shprehet...

Aktualitet18:11 - 16 Qershor, 2019

Operacioni “Krasta”/ Jepet vendimi për Suela Mustën

Gjykata e Elbasanit ka vendosur sot masën “Arrest shtëpie” për gazetaren Suela Musta e arrestuar nga policia gjatë operacionit të...

Aktualitet10:33 - 16 Qershor, 2019

Thaçi për L’Express/ Në Hagë shkoj vetëm si dëshmitar

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka folur  për 20-vjetorin e çlirimit të Kosovës në të përjavshmen francese “L’Express”. Ndër të...

Aktualitet10:27 - 16 Qershor, 2019

Negociatat me BE/ Zaev: Ne kërkojmë datën, jo anëtarësimin e menjëhershëm

Maqedonia e Veriut është njëri nga vendet e Ballkanit Perëndimor që mori dritën jeshile nga Komisionit Europian për të filluar...

Aktualitet12:33 - 15 Qershor, 2019

Marrëveshja Kosovë-Serbi/ Senatori amerikan: Vuçiç e di që do jetë e dhimbshme

Ron Johnson, senatori amerikan, ka thënë se e beson vullnetin e Presidentit të Kosovës Hashim Thaçi dhe Presidentit serb Aleksandër...

Aktualitet09:06 - 15 Qershor, 2019

Ballkani dhe krimet e luftës

Radioja kombëtare e Gjermanisë „Deutschlandfunk“ (DLF) me rastin e 20 vjetorit të fundit të luftës në Kosovë transmetoi disa reportazhe...

Aktualitet22:05 - 14 Qershor, 2019

Bllokohet puna në doganën e Kapshticës/ Serverat jashtë funksioni

Prej 6 orësh pika doganore e Kapshticës është jashtë çdo funksioni. Sipas informacioneve paraprake, serverat janë jashtë funksioni, ndërsa më...

Aktualitet18:50 - 14 Qershor, 2019

Emërohet shefi i hetimeve në Prokurorinë Speciale të Kosovës

Emërohet shefi i hetimeve në Prokurorinë Speciale pranë Gjykatës Speciale për Krimet e Luftës në Kosovë. Prokurori me francezo-amerikan Alex...

Aktualitet19:32 - 11 Qershor, 2019

Miratohet dorëheqja e Nikolla Gruevskit nga posti i deputetit

Parlamenti i Maqedonisë së Veriut ia miratoi dorëheqjen nga posti i deputetit Nikolla Gruevskit, ish-kryeministrit të arratisur në Hungari. Ky...

Aktualitet09:20 - 11 Qershor, 2019

Foto-AKU bën “namin” në pikat kufitare/ Sekuestrohen lëngje frutash, pije energjike dhe kripë

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vijon me rigorozitet kontrollet e mallrave ushqimore në Pikat e Inspektimit Kufitar me qëllim parandalimin e...

Aktualitet19:06 - 10 Qershor, 2019

Greqia në zgjedhje të parakohëshme/ Pavlopulos pranon kërkesën e Tsipras për shpërndarjen e Parlamentit

Kryeministri grek, Aleksis Tsipras i ka kërkar Presidentit të Greqisë shpërbërjen e parlamentit grek për ta çuar vendin në zgjedhje...

Aktualitet23:06 - 9 Qershor, 2019

Vëllimi “Deti nuk ka portë”/ Ku mund ta gjesh heroin poetik të Aleksandër Çipës

Nga Josif Papagjoni -Për Aleksandër Çipën kam pasur një simpati, që rridhte brenda meje si ai mushti, së paku i...

Aktualitet22:49 - 9 Qershor, 2019

Nga përdorues kokaine tek gara për kryeministër/ Njihuni me Michael Gove

Pretendenti për kryeministër në Britaninë e Madhe, Michael Gove, ka dhënë një prononcim të çuditshëm për gazëtën prestigjoze “Daily Mail”....

Aktualitet21:05 - 8 Qershor, 2019

Ujë dhe gaz lotsjellës ndaj protestuesve/ Tensionohet situata tek Kuvendi

Është tensionuar situata tek Kuvendi. Protestuesit kanë hedhur shashka e kapsolla ndaj policisë. Ndërkohë që për të shpëndarë turmën, polica...

Aktualitet20:47 - 8 Qershor, 2019

Zhvendoset protesta/ Fillon marshimi drejt parlamentit

Dy orë nga protesta e opozitës që zhvillohet në sheshin përballë Kryeministrisë, tashmë marshimi ka nisur drejt Parlamentit. Teksa mbylli...

Aktualitet09:51 - 8 Qershor, 2019

Foto-Eksporti i produkteve shtazore/ Shqipëria nënshkruan memorandumin me Kinën

Shqipëria dhe Kina kanë nënshkruar një Memorandum Mirëkuptimi mes tyre për bashkëpunimin mbi importin dhe eksportin e produkteve ushqimore dhe...

Trending

Read previous post:
Foto-AKU bën “namin” në pikat kufitare/ Sekuestrohen lëngje frutash, pije energjike dhe kripë

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vijon me rigorozitet kontrollet e mallrave ushqimore në Pikat e Inspektimit Kufitar me qëllim parandalimin e...

Close