Çdekretimi i zgjedhjeve dhe data e re që na duhet

Presidenti i vendit, Ilir Meta duke gjetur një vakum institucional, pra mungesën e Gjykatës Kushtetuese, me një dekret ç’dekretoi dekretin e tij, për shpalljen e datës 30 qershor, si dita e zgjedhjeve lokale në Shqipëri. Por, presidenti i vendit, sipas Kushtetutës nuk ka të drejtë të çdekretojë, por ka të drejtë vetëm të bëjë dekrete … Continue reading Çdekretimi i zgjedhjeve dhe data e re që na duhet