Nga dështimi në G99 tek Komisioni i Vettingut/ Si ka ndryshuar pasuria e Roland Ilias

Asnjë prej anëtarëve të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit por edhe të Kolegjit të Posaçëm të Apelimit, nuk ka kaluar në filtrat e procesit  të Vettingut. Ata u zgjodhën nga politika për të hetuar gjyqtarët dhe prokurorët në mënyrë publike, ndërkohë që ndaj tyre nuk është bërë një gjë e tillë. Kush i kontrollon komisionerët … Continue reading Nga dështimi në G99 tek Komisioni i Vettingut/ Si ka ndryshuar pasuria e Roland Ilias