Nga pasuria e dyshimtë tek refuzimi i vizës amerikane/ Donika Prela si “minë me sahat”

Donika Prela është një nga kandidatet për në Strukturën e Posaçme Antikorrupsion. Prela bën pjesë në grupin e prokurorëve që nuk e kanë kaluar plotësisht Vettingut. Dhe nëse ky proces do të realizohet me standartin e Ligjit, Prela mund të thuhet se është e shkarkuar, apo nëse përdoren dy standarte, Prela do të vijojë të … Continue reading Nga pasuria e dyshimtë tek refuzimi i vizës amerikane/ Donika Prela si “minë me sahat”