“Të vret natën dhe të qan ditën”/ Bamirësi Erion Veliaj, i “përlyer me gjakun” e Ardit Gjoklajt

Kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj nuk lë rast pa dalë nëpër media të trumbetojë fort, punët e mëdha që pretendon se bën në krye të Bashkisë së Tiranës. Sikurse i shkon për shtat Erion Veliajt, nuk mund të linte pa shfrytëzuar edhe varfërinë e një fëmije për të dalë në televizor e për të reklamuar … Continue reading “Të vret natën dhe të qan ditën”/ Bamirësi Erion Veliaj, i “përlyer me gjakun” e Ardit Gjoklajt