Përgjimet fundosin Ilir Metën?/ Bleu vota me para të kompanive ofshore,  zbardhet skema

Dosja “978” kishte mbi 8 mijë faqe me përgjime që nisnin që në vitin 2008, ku ishin të përfshirë gazetarë, botues mediash, politikanë dhe biznesmenë. Themi kishte mbi 8 mijë faqe, pasi disa nga përgjimet si sms, mes Ilir Metës dhe Kastriot Ismailajt janë asgjësuar. Por, falë procesverbaleve të Policisë, këto sms të përgjuara rezultojnë … Continue reading Përgjimet fundosin Ilir Metën?/ Bleu vota me para të kompanive ofshore,  zbardhet skema