Petrit Fusha “vrau” Ardit Gjoklajn në bashkëpunim me Veliajn/ “Peshku i madh” drejt prangave

Komisioni i Pavaruar i Kualifikimit ka dërguar për hetime tek Krimet e Rënda, ish-kreun e Prokurorisë së Tiranës Petrit Fushën. Për t’i shpëtuar Vettingut dhe hetimeve Fusha pak kohë më parë dha dorëheqjen nga sistemi i drejtësisë. Ai dha dorëheqjen pa iu nënshtruar procesit të vettingut, duke u arsyetuat se ishte  për arsye personale. Por, … Continue reading Petrit Fusha “vrau” Ardit Gjoklajn në bashkëpunim me Veliajn/ “Peshku i madh” drejt prangave