Një tjetër Lulzims dezerton nga Bindja

Kreu i Republikës së Re, po tregon tashmë me prova se ndodhet në panik nga krijimi i një force të re politike. Duket se Lulzim Basha, tashmë pas kërcënimeve ka filluar joshjen dhe blerjen e çdo kandidati të mundshëm në garë, ashtu si bleu ushtarët e tij në PD. Një ditë më parë, një “lulzims” … Continue reading Një tjetër Lulzims dezerton nga Bindja