Bindja gabon në Lezhë/ Një Lulzims tërhiqet nga gara

Kandidati i Bindjes Demokratike për bashkinë e Lezhës, Salvador Kaçaj është tërhequr nga gara për zgjedhjet e 30 Qershorit. Në deklaratën e tij Kaçaj shkruan se heq dorë nga kandidimi dhe i bashkohet kauzës së Partisë Demokratike dhe opozitës e cila sipas tij është një betejë që duhet përkrahur pa asnjë rezervë. Emri i Salvador … Continue reading Bindja gabon në Lezhë/ Një Lulzims tërhiqet nga gara