Video-Plas në Prokurori/ Besim Hajdarmataj paralajmëron Arta Markun

Prokuroria, institucioni i cili është i thirrur për të luftuar krimin dhe korrupsionin është shndërruar në një fushë beteje brenda llojit. Lufta me Prokurores së Përgjithshme të përkohshme Arta Marku dhe ish kreut të Prokurorisë për Krime të Rënda Besim Hajdarmataj, sa vjen dhe bëhet më e ashpër. Nga zyrat e Prokurorisë ajo është zhvendosur … Continue reading Video-Plas në Prokurori/ Besim Hajdarmataj paralajmëron Arta Markun