Ekskluzive –Detajet/ Kur dhe si e ndryshoi emrin Çili i UET

Henri Çili që e njeh opinioni publik, është një personazh kompleks që nga media shkoi pedagog e më pas pronar i një universiteti privat, që shpesh “shkëlqen” mediatikisht, por plot me re të zeza sipër dhe skandale në opinionin publik. Henri Çili, i njohur në Tiranë, si “dashnorja” e çdo pushteti apo i njohur si lëpirësi … Continue reading Ekskluzive –Detajet/ Kur dhe si e ndryshoi emrin Çili i UET