Nga apartamenti me vjehrrën tek luksi i Tiranës/ Hije dyshimi mbi pasurinë e gjyqtarit të Apelit – CNA
Connect with us

Aktualitet

Nga apartamenti me vjehrrën tek luksi i Tiranës/ Hije dyshimi mbi pasurinë e gjyqtarit të Apelit

Publikuar

-

Mbi 750 prokurorëve dhe gjyqtarëve u ka kaluar në sitë pasuria duke filluar nga kreditë, tek dhuratat, pasuritë e patundshme dhe trashëgimitë.

Pas verifikimit të pasurisë mbi 50 përqind e atyre që janë hetuar nga Vettingu, kanë përfunduar jashtë sistemit dhe pritet që të japin llogari para SPAK-ut.

Hetim pasuror është bërë edhe për ish kandidatin për kryetar të Gjykatës së Apelit në Tiranë, Gramoz Levanaj.

Po kush është gjyqtari Gramoz Levanaj?

Emri i tij është lakuar gjërësisht në vitin 2014 dhe ka lidhje me një vrasje të dyfishtë.

Saimir Tahiri, i cili në vitin 2014 ishte Ministër i Brendshëm, i pati kërkuar Presidentit të Republikës, që në atë ishte Bujar Nishani si kreu i Këshillit të Lartë të Drejtësisë që të verifikonte vendimin e gjykatës së Apelit, i cili la të lirë Gjin Nikën.

Nika i dyshuar si vrasës me pagesë dhe i lënë i lirë nga Gjykata e Apelit,  u ekzekutua mbrëmjen e 2 prillit të 2014 së bashku me shokun e tij, Fabio Xhunga.

Pas vrasjes së dyfishtë, Tahiri kërkoi ndërhyrjen e Presidentit të Republikës, në mënyrë që KLD-në të shqyrtonte vendimet e trupës së gjyqtarëve të Apelit, ku njëri prej tyre ishte Gramoz Levanaj.

“Vendimi i Apelit ishte një parathënie e një atentati mafioz që shkaktoi dy të vrarë. Vendime të tilla cënojne rëndë pritshmërinë për drejtësi dhe siguri”, shkruante Tahiri, në letrën që i dërgoi  Presidentit Nishani.

Se si ka përfunduar ky rast në KLD nuk dihet.

Ndërsa sa i përket aspektit pasuror,sipas të dhënave të publikuara nga Open Spending Albania, rezulton se gjyqtari Gramoz Levanaj nga deklarata fillestare e vitit 2003 me atë të vitit 2016, ka një ndryshim marramendës të pasurisë.

Në vitin 2003 ai deklaronte vetëm pagën e tij si gjyqtar në Kurbin dhe një apartament me sipërfaqe 136 m2, blerë në vitin për 6 300 000 lekë, në bashkëpronësi me vjehrrën, Liljana Isaj, shkruan CNA.al.

Më pas në vitet e tjera, rezulton që bashkëshorten e ka punësuar në Prokurorinë e Përgjithshme si specialiste pa e specifikuar specialitetin, për të vijuar më vonë me pagesat mbi 20 mijë euro për studimet e vajzës me punësimin e njërës nga vajzat në Ministrinë e Drejtësisë,

Në vitin 2005 ai deklaron deklaron se ka blerë një apartament me sipërfaqe 136.64 m2 dhe çmim blerje 109 280 euro, për të cilin thotë se ka marrë një kredi me vlerë 80 000 euro.

Një vit më vonë ai deklaron se ka shitur një apartament në shumën 120 000, ndërsa shton më tek se ka pa paguar 12 000 euro për studimet e vajzës.

Në vitin 2014 vajza  e tij Amantia Levanaj ka blerë një apartament me sipërfaqe 222 m2+verandë 371 m2, vlera 170 000 euro, por nuk e thotë vendin se ku.

Ndërsa në vitin 2016 ai ka deklaruar të ardhura gjyqtar Apeli, 1 342 448 lekë, të ardhura nga qiraja e nisur më 25.09.2008 të cilat depozitohen në llogarinë rrjedhëse në një bankë të nivelit të dytë. Shuma në llogari më 24.01.2017 është 701 292 lekë, nuke specifikon se cfarë ka dhënë me qira.

Megjithë të ardhurat, përfshirë edhe të pjesës tjetër të familjes, Levanaj deklaron se ka marrë hua me 06.06.2014 në shumën 50 000 euro.

Më poshtë po sjellim të detajuar pasurinë e deklaruar nga gjyqtari Gramoz Levanaj, sipas të dhënave të Open Spending Albania.

Viti 2003 (Deklarimi fillestar)

Apartament banimi me sip. 136 m2, blerë në vitin 2000 sipas kontratës së porosisë, me të ardhura nga shitja e ap. 3+1, i pahipotekuar, vlera 6 300 000 lekë, pjesa takuese 50 % (në bashkëpronësi me vjehrrën, Liljana Isaj).

Të ardhura nga paga nga Gjykata e Rrethit Kurbin, 1 080 000 lekë bruto.

Bashkëshortja, të ardhura nga paga në Prokurorinë e Përgjithshme Tiranë, 388 800 lekë.

Viti  2004

Paga vjetore Gramoz Levanaj 1 107 540 lekë.

Bashkëshortja paga në vlerën 541 500 lekë.

Viti 2005

Paga vjetore Gramoz Levanaj 1 130 000 lekë.

Bashkëshortja paga në vlerën 627 663 lekë.

Marrë kredi bankare më 21.12.2005 me principal 80 000 euro, afat shlyerje 15 vjet dhe interes 7%, për blerjen e një ap. banimi me sip. 136.64 m2 dhe çmim blerje 109 280 euro.

Viti 2006

Paga vjetore Gramoz Levanaj 1 238 028 lekë.

Bashkëshortja paga në vlerën 600 454 lekë.

Shitur ap. banimi me sip. 136.7 m2, në vlerën 120 000 euro, pronar me 50%.

Detyrime të papaguara në vlerën 12 000 euro për studimet e vajzës.

Detyrime të papaguara në vlerën 80 000 euro për një kredi bankare marrë më 21.12.2005 me principal 80 000 euro, afat shlyerje 15 vjet dhe interes 7%, për blerjen e një ap. banimi me sip. 136.64 m2 dhe çmim blerje 109 280 euro.

Detyrime të paguara në vlerën -4 000 euro për studimet e vajzës.

Viti 2007

Paga vjetore Gramoz Levanaj 1 240 000 lekë.

Bashkëshortja paga në vlerën 600 500 lekë.

Detyrime të papaguara në vlerën 3 700 000 lekë për një kredi bankare marrë për studimet e vajzës.

Viti 2008

Paga vjetore Gramoz Levanaj 1 060 800 lekë.

Qira në vlerën 660 000 lekë.

Bashkëshortja paga në vlerën 828 010 lekë.

Detyrime të papaguara në vlerën 29 000 euro për një kredi bankare marrë për studimet e vajzës.

Detyrime të papaguara në vlerën 66 000 euro për një kredi bankare marrë më 21.12.2005 me principal 80 000 euro, afat shlyerje 15 vjet dhe interes 7%, për blerjen e një ap. banimi me sip. 136.64 m2 dhe çmim blerje 109 280 euro.

Viti 2009

Paga vjetore Gramoz Levanaj 1 236 000 lekë.

Qira në vlerën 600 000 lekë.

Bashkëshortja paga në vlerën 696 000 lekë.

Detyrime të papaguara në vlerën 2 800 000 lekë për një kredi bankare marrë për studimet e vajzës.

Detyrime të papaguara në vlerën 64 000 euro për një kredi bankare marrë më 21.12.2005 me principal 80 000 euro, afat shlyerje 15 vjet dhe interes 7%, për blerjen e një ap. banimi me sip. 136.64 m2 dhe çmim blerje 109 280 euro.

Viti 2010

Paga vjetore Gramoz Levanaj 1 320 864 lekë.

Qira në vlerën 600 600 lekë.

Bashkëshortja paga në vlerën 671 307 lekë.

Detyrime të papaguara në vlerën 2 351 565 lekë për një kredi bankare marrë për studimet e vajzës.

Detyrime të papaguara në vlerën 62 461 euro për një kredi bankare marrë më 21.12.2005 me principal 80 000 euro, afat shlyerje 15 vjet dhe interes 7%, për blerjen e një ap. banimi me sip. 136.64 m2 dhe çmim blerje 109 280 euro.

LEXO EDHE:  Doli në përgjimet e "Bild"/ Saimir Tahiri kërkon falje

Viti 2011

Paga vjetore Gramoz Levanaj 1 459 300 lekë.

Qira në vlerën 600 600 lekë

Bashkëshortja paga në vlerën 671 303 lekë.

Vajza paga në vlerën 264 000 lekë.

Detyrime të papaguara në vlerën 60 588 euro për një kredi bankare marrë më 21.12.2005 me principal 80 000 euro, afat shlyerje 15 vjet dhe interes 7%, për blerjen e një ap. banimi me sip. 136.64 m2 dhe çmim blerje 109 280 euro.

Detyrime të paguara në vlerën -2 351 565 lekë për një kredi bankare marrë për studimet e vajzës.

Viti 2012

Paga vjetore Gramoz Levanaj 1 530 403 lekë.

Qira në vlerën 600 600 lekë.

Bashkëshortja paga në vlerën 916 854 lekë.

Vajza paga në vlerën 132 000 lekë.

Detyrime të papaguara në vlerën 58 000 euro për një kredi bankare marrë më 21.12.2005 me principal 80 000 euro, afat shlyerje 15 vjet dhe interes 7%, për blerjen e një ap. banimi me sip. 136.64 m2 dhe çmim blerje 109 280 euro.

Viti 2013

Paga vjetore Gramoz Levanaj 2 077 870 lekë.

Qira në vlerën 720 000 lekë.

Bashkëshortja paga në vlerën 311 121 lekë.

Vajza paga në vlerën 568 007 lekë.

Blerjen e një ap. banimi me sip. 136.64 m2 dhe çmim blerje 109 280 euro. Detyrime të papaguara në vlerën 56 260 euro për një kredi bankare marrë më 21.12.2005 me principal 80 000 euro, afat shlyerje 15 vjet dhe interes 7%.

Viti 2014

Të ardhura nga paga, 1 304 184 lekë.

Bashkëshortja, të ardhura nga paga si specialiste pranë Prokurorisë së Përgjithshme, 718 967 lekë.

Vajza, Abigena Levanaj, të ardhura nga paga si specialiste pranë Ministrisë së Drejtësisë, 653 368 lekë.

Vajza, Amantia Levanaj, të ardhura nga paga si juriste pranë kompanisë së ndërtimit “Sara – El” sh.a, 720 000 lekë.

Bashkëshorti i vajzës, Amantia Levanaj, të ardhura nga paga si menaxher shitjesh pranë kompanisë “ARAL”, 1 200 600 lekë.

Detyrim për shlyerje huaje ndaj një personi të tretë për 5 vjet, pa interes, detyrimi financiar i pashlyer, 50 000 euro.

Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, detyrimi financiar i pashlyer 35 169 euro.

Vajza, Abigena Levanaj, kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, 500 000 lekë, detyrimi financiar i pashlyer 272 566 lekë.

Vajza, Amantia Levanaj, pronare me 50 % e një ap. me sip. 222 m2+verandë 371 m2, vlera 170 000 euro.

Vajza, Amantia Levanaj, kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, 70 000 euro, detyrimi financiar i pashlyer 69 216 euro.

Viti 2015

Të ardhura neto nga paga për vitin 2015 si gjyqtar Apeli, 1 702 924 lekë.

Të ardhura nga qiraja e nisur më 25.09.2008 të cilat depozitohen në llogarinë rrjedhëse në një bankë të nivelit të dytë Shuma në llogari më 31.12.2015 është 140 252.95 lekë.

Bashkëshortja, Znj. Rajmonda Levanaj të ardhura neto nga paga për vitin 2015 si specialiste në Prokurorinë e Përgjithshme Tiranë, 731 206 lekë.

Vajza, Znj. Abigena Levanaj, të ardhura nga paga neto për vitin 2015 si specialiste pranë Ministrisë së Drejtësisë, 676 836 lekë.

Vajza, Znj. Amantia Levanaj, të ardhura nga paga si pedagoge në Fakultetin e Drejtësisë, 81 000 lekë.

Vajza, Znj. Amantia Levanaj, të ardhura nga paga si juriste në firmën ‘Sara-el’ sh.p.k, 820 000 lekë.

Bashkëshorti i vajzës, Znj. Amantia Levanaj, Z. Arqile Arshiaj, të ardhura nga puna si menaxher pranë ‘Aral’ sh.p.k, 1 440 000lekë.

Vajza, Znj. Amantia Levanaj, të ardhura nga firma ‘Enea Ismailaj’, 22 000 lekë në muaj, 264 000 lekë.

Hua ndaj një personi tjetër marrë më 06.06.2014 në shumën 50 000 euro, pa interes, me afat 5-vjeçar. Detyrimi i mbetur pashlyer 50 000 euro.

Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, shlyer plotësisht.

Vajza, Znj. Abigena Levanaj, kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë në shumën 500 000 lekë. Detyrimi i shlyer plotësisht gjatë vitit 2015 është 272 566.34 lekë.

Vajza, Znj. Abigena Levanaj, kredi bankare marrë më 31.12.2015 në një bankë të nivelit të dytë, e përbashkët me një person tjetër në shumën 450 000 lekë.

Vajza, Znj. Amantia Levanaj, kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë në shumën 69 232.62 euro. Detyrimi i shlyer, 1 943.91 euro, detyrimi i mbetur pashlyer, 67 289.71 euro.

Viti 2016

Të ardhura neto nga paga për vitin 2016 si gjyqtar Apeli, 1 342 448 lekë.

Të ardhura nga qiraja e nisur më 25.09.2008 të cilat depozitohen në llogarinë rrjedhëse në një bankë të nivelit të dytë Shuma në llogari më 24.01.2017 është 701 292 lekë.

Bashkëshortja, Znj. Rajmonda Levanaj të ardhura neto nga paga për vitin 2016 si specialiste në Prokurorinë e Përgjithshme Tiranë, 728 208 lekë.

Vajza, Znj. Abigena Levanaj, të ardhura nga paga neto për vitin 2016 si specialiste pranë Ministrisë së Drejtësisë, 679 284 lekë.

Vajza, Znj. Amantia Levanaj, të ardhura nga paga për vitin 2016 si pedagoge, 51 199 lekë.

Vajza, Znj. Amantia Levanaj, të ardhura nga si juriste 97 680 lekë.

Bashkëshorti i vajzës, Znj. Amantia Levanaj, Z. Arqile Arshiaj, të ardhura nga aktiviteti tregtar, 986 780 lekë. lekë.

Bashkëshorti i vajzës, Znj. Amantia Levanaj, Z. Arqile Arshiaj, të ardhura vjetore, 136 752 lekë.

Gjendja cash, 500 000 lekë.

Hua ndaj një personi tjetër marrë më 06.06.2014 në shumën 50 000 euro, pa interes, me afat 5-vjeçar. Detyrimi për t’u shlyer, 50 000 euro.

Vajza, Znj. Abigena Levanaj, kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë në shumën 300 000 lekë. Gjendja e mbetur pashlyer, 235 361 lekë.

Vajza, Znj. Abigena Levanaj, kartë krediti, gjendja më 31.2.2016 është 405 euro.

Vajza, Znj. Amantia Levanaj, kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë marrë më 11.07.2014 në shumën 70 000 euro. Detyrimi i mbetur pashlyer deri më 24.01.2017 është 65 239.98 euro.

Vajza, Znj. Amantia Levanaj, kredi marrë më 11.02.2016. Detyrimi i mbetur pashlyer deri më 31.01.2017 është 826 630 lekë./CNA.al

Aktualitet

Noka: Drejtori i policisë posedonte parcelat e hashashit në Dibër, shpërndaheshin 250 mijë euro në javë

Publikuar

-

By

Flamur Noka, i ftuar në emisionin “Të Paekspozuarit”, ka komentuar përgjimet e BILD dhe arsyen përse ai përmendet nga eksponentët e PS-së në këto përgjime. Noka tha se në Dibër shpërndaheshin para që vinin nga Tirana dhe personat që kryenin operacionin ishin Robert Ago, drejtori policisë së Dibrës dhe Arben Keshi, të cilët posedonin parcelat me hashash.

“I kemi denoncuar po këto emra në atë kohe, edhe nga Dibra edhe nga selia e partisë. Unë disponoja të gjitha informacionet cfarë po ndodhte në terren. Kisha informacion edhe për paratë që vinin nga Tirana për t’u shpërndarë.

Në një nga përgjimet, flitet për mua. Ajo ngjarje, unë isha informuar se do të vinin 2 thasë për t’u shpërndarë në Maqellarë. Kisha informacion për shifrën dhe ku do shpërndaheshin dhe po e ndiqja këtë rast. Doja, që ta kapja dhe ta bëja publike.

E dija ku kishin trokitur dhe në cilat shtëpi u ishin refuzuar paratë. Një javë vinin 250 mijë euro, javën tjetër 250 mijë euro. Kisha informacion që dy bosët që dispononin parcelat e hashashit ishin Robert Ago dhe Arben Keshi.

Ne i ndoqëm, por nuk arritëm ti kapnim. E kemi parë me dy qese me para. Krahu politik që drejtonte këtë operacion, ishte Damian Gjiknuri dhe Blerina Gjylameti”, u shpreh Noka.

LEXO TE PLOTE

Aktualitet

Koços nuk i del inati me Ramën: Ai është manjak për pushtet dhe pasuri, Rilindja është një organizatë kriminale

Publikuar

-

By

Koço Kokëdhima, dikur mentori i Edi Ramës, njeriu që luftoi dhe e financoi për ta sjellë në pushtet dhe që për shumë vite ishte PASHAI I JUGUT, ka qenë i ftuar në emisionin “Të Paekspozuarit”, ku ka deklaruar se kryeministri Rama, është një manjak për pushtet dhe pasuri.

“Edi Rama është një manjak për pushtet dhe pasuri. Nuk kam pikë dyshimi për këtë gjë. Kam shumë informacion se cfarë ndodh në këtë vend. Edi Rama ëshë manjak për pushtet dhe para. Ai sot vërtet i ka akumuluar të gjithë pushtete, por është i vdekur, është moralisht dhe politikisht i mbaruar”, u shpreh Kokëdhima.

LEXO EDHE:  Doli në përgjimet e "Bild"/ Saimir Tahiri kërkon falje

Kokëdhima thekson se Rilindja është një organizatë kriminale në pushtet. Ai shtoi se përgjimet nuk po dënohen, sepse kjo qeveri ka me vete prokurorinë dhe gjykatat.

“Ajo që ka ndodhur në Dibër ka ngjarë në të gjithë Shqipërisë. Këtu qeveria ka bashkëpunuar me bandat dhe kriminelët. Kjo ka ndodhur jo vetëm në Dibër, por në mbarë Shqipërinë. Qeveria ka me vete edhe Prokurorinë, edhe gjykatat. Ky është një shtet kriminel. Prokurorët nuk hetojnë, sepse është një pushtet i zotëruar politikisht”, tha Kokëdhima.

 

LEXO TE PLOTE

Aktualitet

Spartak Ngjela: Sandër Lleshaj është ministër i paaftë

Publikuar

-

By

Avokat Spartak Ngjela, i ftuar në emisionin ‘Open’ në Top Channel, e konsideroi ministrin e Brendshëm të Shqipërisë, Sandër Lleshaj, si të paaftë. Ngjela i referohej situatës së krijuar në Shkodër, ku Partia Demokratike tentoi pengimin e takimit elektoral të kryeministrit Edi Rama, dhe ku sipas avokatit duhej një reagim më i fortë nga policia.

“Ministri i Brendshëm është i paaftë, duhet të fshihet menjëherë”, u shpreh Ngjela.

Ai deklaroi gjithashtu se Rama është kryeministër i dobët, pasi menjëherë pas vendimit të Voltana Ademit për të mos dhënë leje për takimin, duhet ta kishte pezulluar nga detyra e kryebashkiakes.

LEXO EDHE:  Doli në përgjimet e "Bild"/ Saimir Tahiri kërkon falje

Sa i përket krizës politike, Ngjela tha se mazhoranca ashtu edhe opozita janë të lidhura me bandat. Dhe, sipas Ngjelës, kjo është arsyeja përse drejtuesit e partive politike janë të frikësuar nga reforma në drejtësi.

“Të dyja krahët janë me bandat. Fiton kush ka bandën më të fortë. Ky është problemi që kanë edhe me reformën në drejtësi. Po të kishte gjyqësor nuk do të kishte banda”, u shpreh Ngjela.

Spartak Ngjela theksoi se është kundër anarkisë që kërkon opozita dhe shtoi se PD me LSI janë kundër politikave perëndimore.

LEXO TE PLOTE
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

LAJMET E FUNDIT

Aktualitet20:28 - 20 Qershor, 2019

Turqi, 151 të dënuar me burgim përjetshëm

Një gjykatë turke në Ankara dënoi të enjten 151 persona me burgim të përjetshëm nën akuzat për grusht shteti në...

Aktualitet18:34 - 20 Qershor, 2019

Rrugët e ndikimit rus në Ballkanin Perëndimor përmes medias satelite

Një studim i Fondit Marshall Gjerman në Shtetet e Bashkuara, vë në pah se zhgënjimi i përgjithshëm me Perëndimin në...

Aktualitet18:26 - 20 Qershor, 2019

Viktimë e përgjimeve/ Jep dorëheqje ministri i Inovacionit

Ministri i Inovacionit dhe Ndërmarrësisë në qeverinë e Kosovës, Besim Beqaj, dha sot dorëheqje nga posti i tij. Dorëheqja e...

Aktualitet20:48 - 19 Qershor, 2019

Trump premton dëbime masive të imigrantëve të paligjshëm

Presidenti Donald Trump, i cili nisi zyrtarisht fushatën për rizgjedhje, thotë se autoritetet amerikane të emigracionit do të fillojnë deportimin...

Aktualitet20:38 - 19 Qershor, 2019

Kapet sasia më e madhe e drogës në historinë e SHBA

Autoritetet federale njoftuan të martën se kanë sekuestruar sasinë më të madhe të drogës në historinë e SHBA. Bëhet fjalë...

Aktualitet19:08 - 18 Qershor, 2019

A i ka mbajtur Presidenti Trump premtimet e bëra?

Ndërsa demokratët vazhdojnë përplasjen njëvjeçare për të parë se kush do të sfidojë Presidentin Donald Trump në zgjedhjet 2020, presidenti...

Aktualitet18:47 - 18 Qershor, 2019

Erdogan e quan “martir”/ Funerali i ish presidentit egjiptian, Mohamed Morsi

Ish presidenti egjiptian Mohamed Morsi, udhëheqësi i parë i zgjedhur në mënyrë demokratike në vend, i cili u detyrua më...

Aktualitet18:39 - 18 Qershor, 2019

Shtetet e Bashkuara ratifikojnë marrëveshjen e ekstradimit me Kosovën

Ministri i Drejtësisë në Kosovë, Abelard Tahiri, tha të martën se ka marrë një letër të nënshkruar presidenti i Shteteve...

Aktualitet18:26 - 18 Qershor, 2019

Gjoka bën deklaratën që nuk pritej: Më mirë që na ra Debreceni

Kukësi do të përballet me Debrecenin në turin e parë të Europa League dhe në kampin verilindor e kanë pritur...

Aktualitet19:48 - 17 Qershor, 2019

Ndërron jetë në sallën e gjyqit ish Presidenti i “Pranverës Arabe”

Mohamed Morsi, ish presidenti i  Egjiptit, i dalë pas lëvizjes së njohur si “Pranvera Arabe”, që rrëzoi nga froni presidencial...

Aktualitet19:04 - 17 Qershor, 2019

Vizitë në Sarajevë/ Palmer: Rusia po bllokon Ballkanin Perëndimor

Zëvendësi i ndihmësit të Sekretarit amerikan të Shtetit për Evropën, Matthew Palmer ka deklaruar se SHBA angazhohet për një raport...

Aktualitet18:37 - 17 Qershor, 2019

Vendimi pritet të shtyhet/ Mogherini: Çelja e negociatave të bëhet sa më shpejt

Federica Mogherini, përfaqësuesja e lartë e BE-së për Politikën e Jashtme edhe njëherë ka kërkuar nga vendet anëtare të BE...

Aktualitet18:31 - 17 Qershor, 2019

Maqedoni e Veriut, hidhet poshtë varianti i zgjedhjeve të parakohëshme

Kryeministri maqedonas Zoran Zaev bëri të ditur të dielën në mbrëmje se nuk do të ketë zgjedhje të parakohëshme parlamentare...

Aktualitet18:18 - 17 Qershor, 2019

“I ke dhënë ndonjë gjë a si ke dhënë”/ Qytetari i ankohet drejtorit të Ramës se nuk ka marrë lekët e votave

Në audiopërgjimin nr.5, publikuar nga gazetari i “Bild”, zbulohet biseda mes drejtorit në ministrinë e Brendshme Arben Keshi me dy persona...

Aktualitet14:13 - 17 Qershor, 2019

Lëvizja pa viza/ Avramopoulos: Kujdes, BE do të marrë masa

Numri i hyrjeve legale të azilkërkuesve në BE po rritet. Veçanërisht persona nga Amerika Latine dhe Ballkani Perëndimor e kanë...

Aktualitet12:00 - 17 Qershor, 2019

Presionet dhe sinjalet/ Grindje serioze mes Iranit dhe Britanisë së Madhe

Edhe Britania e Madhe beson se Irani qëndron pas sulmeve ndaj dy anijeve. Kjo ka shkaktuar pakënaqësi në Teheran, i...

Aktualitet09:04 - 17 Qershor, 2019

Humb jetën një pushuese në Vlorë

Një trup i pajetë është gjetur mëngjesin e sotëm në plazhin e vjetër të Vlorës. Viktima është identifikuar si Shoha...

Aktualitet19:36 - 16 Qershor, 2019

BE damkos Rusinë për dezinformim

Gënjeshtra, teori komplotiste, #hashtag-e me urrejtje. Në zgjedhjet europiane të majit janë përdorur instrumenta dezinformimi me origjinë në Rusi, shprehet...

Aktualitet18:11 - 16 Qershor, 2019

Operacioni “Krasta”/ Jepet vendimi për Suela Mustën

Gjykata e Elbasanit ka vendosur sot masën “Arrest shtëpie” për gazetaren Suela Musta e arrestuar nga policia gjatë operacionit të...

Aktualitet10:33 - 16 Qershor, 2019

Thaçi për L’Express/ Në Hagë shkoj vetëm si dëshmitar

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka folur  për 20-vjetorin e çlirimit të Kosovës në të përjavshmen francese “L’Express”. Ndër të...

Aktualitet10:27 - 16 Qershor, 2019

Negociatat me BE/ Zaev: Ne kërkojmë datën, jo anëtarësimin e menjëhershëm

Maqedonia e Veriut është njëri nga vendet e Ballkanit Perëndimor që mori dritën jeshile nga Komisionit Europian për të filluar...

Aktualitet12:33 - 15 Qershor, 2019

Marrëveshja Kosovë-Serbi/ Senatori amerikan: Vuçiç e di që do jetë e dhimbshme

Ron Johnson, senatori amerikan, ka thënë se e beson vullnetin e Presidentit të Kosovës Hashim Thaçi dhe Presidentit serb Aleksandër...

Aktualitet09:06 - 15 Qershor, 2019

Ballkani dhe krimet e luftës

Radioja kombëtare e Gjermanisë „Deutschlandfunk“ (DLF) me rastin e 20 vjetorit të fundit të luftës në Kosovë transmetoi disa reportazhe...

Aktualitet22:05 - 14 Qershor, 2019

Bllokohet puna në doganën e Kapshticës/ Serverat jashtë funksioni

Prej 6 orësh pika doganore e Kapshticës është jashtë çdo funksioni. Sipas informacioneve paraprake, serverat janë jashtë funksioni, ndërsa më...

Aktualitet18:50 - 14 Qershor, 2019

Emërohet shefi i hetimeve në Prokurorinë Speciale të Kosovës

Emërohet shefi i hetimeve në Prokurorinë Speciale pranë Gjykatës Speciale për Krimet e Luftës në Kosovë. Prokurori me francezo-amerikan Alex...

Aktualitet19:32 - 11 Qershor, 2019

Miratohet dorëheqja e Nikolla Gruevskit nga posti i deputetit

Parlamenti i Maqedonisë së Veriut ia miratoi dorëheqjen nga posti i deputetit Nikolla Gruevskit, ish-kryeministrit të arratisur në Hungari. Ky...

Aktualitet09:20 - 11 Qershor, 2019

Foto-AKU bën “namin” në pikat kufitare/ Sekuestrohen lëngje frutash, pije energjike dhe kripë

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vijon me rigorozitet kontrollet e mallrave ushqimore në Pikat e Inspektimit Kufitar me qëllim parandalimin e...

Aktualitet19:06 - 10 Qershor, 2019

Greqia në zgjedhje të parakohëshme/ Pavlopulos pranon kërkesën e Tsipras për shpërndarjen e Parlamentit

Kryeministri grek, Aleksis Tsipras i ka kërkar Presidentit të Greqisë shpërbërjen e parlamentit grek për ta çuar vendin në zgjedhje...

Trending

Read previous post:
Ndryshimi i ligjeve të imigracionit/ Trump, i thotë jo Lotarisë Amerikane

Presidenti amerikan Donald Trump paraqiti të enjten planin e tij për reformimin e sistemit të imigracionit, duke thënë se do...

Close