“Marrëveshje me zuzarët”/ Deklarata e fortë e Rudina Hajdarit

Deputetja demokrate, Rudina Hajdari, ka folur sot gjatë seancës plenare në Kuvend. Hajdari ka akuzuar parlamentarët për marrëveshje, me ata që ajo i quan zuzarë. Ndër të tjera, Hajdari ka thënë se “Shqipëria do bëhet, unë nuk jam vetëm por jemi më shumë seç mendohet, dhe seç mund të thuhet.” “Çfarë ka ky vend që … Continue reading “Marrëveshje me zuzarët”/ Deklarata e fortë e Rudina Hajdarit