Skandal, 12 vjet për t’u diplomuar/ Lulzim Basha fsheh shkollimin

Lulzim Basha ka gënjyer për diplomimin e tij në Hollandë. Ky lajm bëri jehonë në media vitin e kaluar. Sipas raportimeve në media të ndryshme Lulzim Basha ka filluar shkollën në vitin 1993 dhe e ka përfunduar në vitin 2005. Në  6-të vitet e para ka mundur të sigurojë një diplomë 1-vjeçare përgatitore, këtë më … Continue reading Skandal, 12 vjet për t’u diplomuar/ Lulzim Basha fsheh shkollimin