Horoskopi javor/Jorgo Pulla tregon si do jetë kjo javë për shenjat e zodiakut – CNA
Connect with us

Aktualitet

Horoskopi javor/Jorgo Pulla tregon si do jetë kjo javë për shenjat e zodiakut

Publikuar

-

DASHI
Të përgjithshmet:Një javë speciale dhe intensive fillon pasi ardhja e sundimtarit tuaj Marsi në shenjën e Gaforres nuk është përkrahëse për planet tuaja.Ka mundësi që të ketë një numër obligimesh me të cilat duhet të merreni dhe intensiteti i jetës së përditshme do ju krijojnerva sidomos me njerëzit e familjes suaj.Në 15/5 hyrja e Afërditës tek Demi do ju balancojë situatën dhe do ndihmojë në çështjet tuaja financiare.Hëna e Plotë që përfundon në aksin Demi-Akrepi më 18/5 do të grumbullojë pasiguri lidhur me çështjet ekonomike dhe të së kaluarës.
Parashikimet në dashuri:Afërdita kalon në shenjën që qeveris Demi më 15/5 një vend nga i cili do ta kthejë interesin tuaj tek një person që ju jep përshtypjen se mund t’ju mbështes.Nëse e keni gjetur partnerin tuaj, java është e përkryer për përfundimin e disa bisedave, pasi Hëna e Plotë në aksin Dem-Akrep më 18/5 do jundihmojë.Nëse jeni beqar kujdes skenarët që po bëni për një njohje të kohëve të fundit që mund t’ju shpërqëndrojnë.
Parashikimet profesionale:Këtë javë duhet të jeni të kujdesshëm kur hyrja e Afërditës në shenjën e Demit më 15/5 ndihmon portofolin tuaj, por hyrja e Marsit në shenjën e Gaforres një ditë më vonë mund të pakësoj të ardhurat.Kujdes i veçantë në marrëveshjet e biznesit, pasi mund të ketë një rezultat të dëshiruar, por do të ketë edhe disa tensione.I njëjti i kujdesur duhet të jetë në hapësirën tuaj të biznesit, pasi mosmarrëveshjet me eprorët dhe vartësit janë të mundshëm.

DEMI
Të përgjithshmet:Kjo javë është e mirë për ju, pasi hyrja e Afërditës në shenjën tuaj më 15/5 është një ngjarje e rëndësishme planetare që mund të sjellë momente të këndshme në jetën tuaj personale dhe të ardhura të reja!Hyrja e Marsit në shenjën e Gaforres më 16/5 ju fton që të jeni të kujdesshëm me sjelljen tuaj ndaj njerëzve të mjedisit tuaj, pasi do të ketë tensione.Kushtojini vëmendje të veçantë mjeteve tuaja të transportit për të shmangur dëmtimet.Hëna e Plotë që përfundon në 18/5 në boshtin tuaj tregon se ka ardhur koha për ndryshime në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale.
Parashikimet në dashuri:Hyrja e Afërditës në shenjën tuaj më 15/5 do ju ndihmojë shumë në problemet tuaja sentimentale si të jeni beqar ose në një marrëdhënie.Romantizmi do të mbizotërojë për aq kohë sa të shihni fjalët që mund të dëgjohen për jetën tuaj personale nga njerëzit në mjedisin tuaj.Kalimi i Marsit tek Gaforrja më 16/5 tregon se mund të ndiheni të tejmbushur emocional dhe keni nevojë të gjeni mënyra për ta kanalizuar atë në aktivitete artistike, përndryshe do të jetë e lehtë të krijoni tensione në jetën tuaj personale.
Parashikimet profesionale:Këtë javë do të vini re se klima në punë do të bëjë shumë dhe është e mundur që njerëzit e rinj do të vijnë ose të bëjnë një propozim për një partneritet të ri që është mjaft interesant.Hyrja e Afërditës në shenjën tuaj më 15/5 është gjithashtu shumë e favorshme për çështjet e biznesit.Kujdes sidomos nëse jeni  lidhur në mënyrë profesionale me një person në mjedisin tuaj të ngushtë, pasi mund të ketë mosmarrëveshje dhe Marsi që shkon tek Gaforrja më 16/5 do të hedh “vaj në zjarr”.

BINJAKËT
Të përgjithshmet:Këtë javë mire është të jeni të kujdesshëm me çështjet tuaja financiare, pasi prania e Marsit nga 16/5 në shenjën e Gaforres tregon se mund të keni shpenzime që nuk i keni llogaritur ose ju nuk keni menaxhuar mirë nëarkën tuaj .Një ditë më parë më 15/5, Afërdita kalon tek Demi dhe do të krijojë një sfond të fortë sidomos për çështjet personale dhe një tendencë për të provokuar.Hëna e Plotë që përfundon në aksin Demi-Akrepi më 18/5, ju tregon për të gjetur një mënyrë për t’u marrë me mirëqenien dhe gjendjen tuaj fizike, pasi vendet e punës dhe detyrimet do të tregojnë një tendencë rritëse.
Parashikimet në dashuri:Hyrja e Afërditës në shenjën e Demit më 15/5 do të rrisë tundimet rreth jush, kështu që nëse jeni tashmënë një marrëdhënie, duhet të jeni shumë të kujdesshëm.Ajo gjithashtu do të krijojë një klimë të veçantë erotike që do t’ju ndihmojë të afroheni me partnerin tuaj ose nëse jeni beqar të afroheni me dikë që ju intereson.Një marrëdhënie ka mundësi të niset nga vëmendja, por kujdes pasi mund të ketë disa “sekrete”. Afërdita-Urani më 18/5 mund të sjellë një takim që do t’ju shqetësojë.
Parashikimet profesionale:Këtë javë, çdo gjë që lidhet me punën mund të krijojë pasiguri pasi hyrja e Marsit në shenjën e Gaforres më 16/5 mund të shkaktojë shqetësim në lidhje me aftësitë tuaja.Mos lejoni që mendimet negative t’ju çojnë në një rreth vicioz të shkrimeve që do të heqin psikologjinë tuaj.Hëna e plotë që mbaron në 18/5 në aksin Demi-Akrepi mund të krijojë kushte shumë të mira për t’u kthyer në punën tuaj të vjetër në rast se e dëshironi.

GAFORRJA
Të përgjithshmet:Java festohet posaçërisht për ju që nga 16/5 do të mirëprisni Marsin dhe kjo tregon se nuk do mërziteni. Kini kujdes sepse do të ketë “klimë ideale” për t’u përplasur me njerëzit tuaj të dashur dhe së shpejti do të pendoheni.Hyrja e Afërditës në shenjën e Demit më 15/5 është e dobishme dhe tregon se kontaktet me miqtë tuaj të dashur do të shuajnë acarimin dhe mbingarkimin emocional që do të shkaktojë Marsi.Hëna e Plotë që përfundon në aksin Dem-Akrep më 18/5 do të krijojë vendosjen e duhur dhe do t’ju ndihmojë të zbuloni situatën në një çështje sentimentale.
Parashikimet në dashuri:Hyrja e Afërditës në shenjën e Demit më 15/5 do t’ju sjellë nevojat tuaja sentimentale dhe kontakti me partnerin tuaj do t’ju ndihmojë të shpëtoni nga situata që ju ngutin. Nëse jeni beqar në mjedisin tuaj miqësor, ka mundësi që të njihni një person i cili do t’ju kthejë në një gjendje shpirtërore erotike.Hëna e Plotë që përfundon më 18/5 në aksin Dem-Akrep do të rrisë intensitetin e ndjenjave tuaja, por nuk duhet harruar se prania e Marsit në shenjën tuaj prej 16/5 do të krijojë tejmbushje të tepërta dhe emocionale.
Parashikimet profesionale:Prania e Marsit në shenjën tuaj prej 16/5 tregon se disa konflikte mund të lindin në bazë të çështjeve profesionale ose brenda mjedisit tuaj profesional.Ka mundësi të sfidoheni nga të tjerët, por do të jeni në tension të vazhdueshëm.Gjatë javës, duhet të përpiqeni të mbani një ton të ulët në çdo çështje që lidhet me punën.

LUANI
Të përgjithshmet:Një javë profesional fillon, pasi hyrja e Afërditës në shenjën e Demit më 15/5 tregon se nevoja juaj për t’u dalluar në mjedisin tuaj profesional do të jetë e dukshme.Qëndrimi i Afërditës tek Demi nuk mund të përjashtojë sugjerimet për partneritete të reja dhe zhvillime profesionale që do t’ju favorizojnë.Një ditë pasi Marsi hyn në shenjën e Gaforres do të fillojë të rrisë lodhjen tuaj, kështu që duhet të menaxhoni mirë punët dhe detyrimet tuaja.Hëna e Plotë që përfundon më 18/5 në aksin e Dem-Akrepit është shumë i dobishëm në fokusimin në çështjet familjare dhe të biznesit.
Parashikimet në dashuri:Hyrja e Afërditës në shenjën e Demit më 15/5 tregon se si e kaloni shumicën e kohës duke punuar për të, dhe është e mundur të krijoni një romancë atje.Kujdes pasi hyrja e Marsit tek Gaforrja një ditë më vonë, mund të krijojë biseda rreth jush për çështjet tuaja personale.Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, duhet të dëgjoni nevojat e partnerit tuaj ndërkohë tentoni t’i neglizhoni ato.
Parashikimet profesionale:Hyrja e Afërditës në shenjën e Demit më 15/5 tregon se do të ketë zhvillime në çështjet e biznesit që do të jenë më së shumti të favorshme për ju.Bashkëpunime të reja ose ndryshime të termave në bashkëpunimet tuaja ekzistuese janë një skenar shumë i mundshëm.Hëna e Plotë që përfundon në aksin Dem-Akrep më 18/5 do t’ju ndihmojë të sqaroni se si duhet të lëvizni në fushën profesionale për herën tjetër.

VIRGJËRESHA
Të përgjithshmet: Hyrja e Afërditës në shenjën e Demit më 15/5 do të jetë fillimi i një jave të mirë me mundësi për të dalë, për t’u takuar me njerëzit tuaj të dashur, për të shkuar mirë dhe për të bërë një largim në një destinacion pranë.Hyrja e Marsit në shenjën e Gaforres më 16 Maj mund të sjellë tensione midis miqve, kështu që do të ishte mirë të lini komente “të këqija”, veçanërisht nëse ato lidhen me çështje që nuk kanë lidhje me ju.Hëna e Plotë që përfundon në 18/5 në aksin Dem-Akrep do të krijojë kushte ideale për të udhëtuar, për të bërë njohje të reja ose për t’u marrë me një çështje edukative.

Parashikimet në dashuri:Hyrja e Afërditës tek Demi më 15/5 do të jetë një mundësi e mirë për të parë më nga afër jetën tuaj personale. Nëse jeni beqarë, ka mundësi të keni një njohje të re në një udhëtim që do të bëni ose do të afroheni me dikë që do të zgjerojë edhe horizontet tuaja shpirtërore.Nëse jeni beqar merrni një ditë pushimi për të marrë partnerin tuaj dhe për të berë një udhëtim në mënyrë që të largoheni nga detyrimet rutinë.
Parashikimet profesionale:Prania e Marsit në shenjën e Gaforres nga 16/5 tregon se ka shumë konflikte dhe tensione mes jush dhe kolegëve tuaj.Ende është e mundur të krijohet një trazirë në punë dhe të ftoheni të bashkoheni. Sigurohuni të mbani tone të buta dhe mos merrni çështje personale që shqetësojnë të tjerët.Hëna e plotë që përfundon në aksin Dem-Akrep në 18/5 tregon se do të keni mundësi të bëni një udhëtim jashtë ose brenda vendit me rastin e një çështje biznesi.

PESHORJA
Të përgjithshmet: Lëvizja e Afërditës në shenjën e Demit më 15/5 do t’ju shtyjë të merrni çështje që lidhen me trashëgiminë, huatë dhe detyrimet financiare. Është një javë shumë e mirë për të vënë diçka në zonat e mësipërme në një rresht dhe për të marrë fituesin nga ajo.Marsi shkon tek Gaforrja në një shenjë të papërshtatshme për të në 16/5, dhe ka mundësi që të nxisë çështje që mund t’ju vënë në ballafaqim në punë. Hëna e Plotë që përfundon në aksin Dem-Akrep më 18/5 do ta kthejë interesin tuaj vetëm në çështjet financiare.
Parashikimet në dashuri: Hyrja e Afërditës tek Demi më 15/5 përcakton një periudhë të ngrohtë në çështjet tuaja emocionale për të cilat mund të përfitoni për të ardhur afër me partnerin tuaj. Epshi juaj do të rritet me progres gjeometrik dhe nëse jeni beqar kjo javë premton aventura erotike. Nëse doni diçka me më shumë perspektiva duhet të jeni të kujdesshëm për të bërë zgjedhjen e duhur.Hëna e Plotë që kompleton aksin Dem-Akrep më 18 Maj mund t’ju çojë në takime sekrete dhe emërime sekrete!
Parashikimet profesionale: Prania e Marsit në shenjën e Gaforres nga 16/5 mund të përkeqësojë bezdisjen dhe ka mundësi të filloni të shqetësoheni edhe për çështjet e përditshme. Kjo do të ketë një ndikim në punën tuaj, si dhe në takimin tuaj me njerëzit në mjedisin tuaj të biznesit. Ju duhet të jeni të kujdesshëm pasi ka mundësi që problemet e punës të shkaktohen nga mënyra se si trajtoheni me situata të caktuara.

AKREPI
Të përgjithshmet: Këtë javë Afërdita kalon në shenjën e Demit më 15/5 dhe fillon një periudhë gjatë së cilës marrëdhëniet tuaja të rëndësishme ndërpersonale do t’ju shqetësojnë mjaft. Rrethanat do t’ju inkurajojnë të filloni një partneritet të ri ose një marrëdhënie të re personale.Hyrja e Marsit tek Gaforrja më 16/5 do t’ju bëjë të padurueshëm me ato që dëshironi, dhe kjo mund t’i krijojë njerëzve tuaj të dashur një pamje krejtësisht të ndryshme për ju. Hëna e Plotë që mbaron në aksin tuaj (Demi-Akrepi) në 18/5 ju shtyn të bëni ndryshime në marrëdhëniet dhe bashkëpunimet që mendoni se nuk po punojnë.
Parashikimet në dashuri: Kalimi i Afërditës në shenjën e Demit është e dobishme për çështjet tuaja sentimentale dhe nuk përjashtohet të jetë një javë ku do të ndiheni krenarë për zgjedhjen e partnerit që keni bërë. Në rast se jeni beqar ka mundësi të filloni një marrëdhënie të re që do të bazohet në dëshirat e përbashkëta dhe në një bazë të fortë.Hëna e plotë që përfundon në aksin tuaj (Demi-Akrepi) më 18/5 mund të sjellë një dashuri të re që qëndron.
Parashikimet profesionale: Hyrja e Afërditës në shenjën e Demit më 15/5 tregon se do të ketë zhvillime të favorshme në çështjet e biznesit. Ka mundësi që juve t’ju ofrohet një propozim për një partneritet të ri. Prania e Marsit tek Gaforrrja nga 16/5 tregon se do të tentoni të josheni nga ndjenjat tuaja intensive dhe kjo mund të krijojë teprime edhe në nivel profesional. Kushtojini vëmendje sjelljes suaj dhe mos i ngatërroni çështjet e biznesit dhe ato personale.

SHIGJETARI
Të përgjithshmet: Java fillon me një humor, pasi prania e Afërditës në shenjën e Demit nga 15/5 do të tregojë mënyra për t’u marrë më mirë me çështjet praktike të jetës së përditshme. Hyrja e Marsit në shenjën e Gaforres më 16/5 do krijojë herë pas here mbingarkesa emocionale. Mundohuni të mos mbani gjërat brenda vetes, por të diskutoni me njerëzit pasi sa më shumë që fshehni diçka, aq më intensive do të jetë. Hëna e Plotë, e cila përfundon në aksin Dem-Akrep në 18/5, mund të sjellë punë të tjera në sipërfaqe, duke shkaktuar lodhje.
arashikimet në dashuri:
 Këtë javë është e mundur të shpërfillni partnerin ose jetën tuaj personale në një kontekst më të përgjithshëm, pasi angazhimet e punës do të jenë të mjaftueshme. Kalimi i Afërditës në shenjën e Demit më 15/5 tregon se ka mundësi të takoni dikë që do të jetë i interesuar në mjedisin tuaj të punës. Marsi shkon tek Gaforrja nga 16/5 dhe do jetë nevoja të jeni afër në kontakt me dikë që dëshironi, por kujdes sepse presioni i tepruar mund të shkaktojë probleme.
Parashikimet profesionale: Prania e Afërditës në shenjën e Demit nga 15/5 do të ndihmojë shumë klimën në punë, siç do të vëreni se edhe ju do të keni nevojë të bëheni më organizativ dhe të pangarkuar me vende pune dhe detyrime. Hëna e Plotë që përfundon në aksin Demi-Akrepi më 18/5 do të sjellë një çështje biznesi që ka qenë e papërfunduar.

BRICJAPI
Të përgjithshmet: Një javë me aromë të ndjeshme sentimentale fillon si prania e Afërditës në shenjën e Demit nga 15/5 tregon se si çështjet tuaja sentimentale do të tërheqin interesin tuaj. Hyrja e Marsit në 16/5 në shenjën e Gaforres do t’ju japë mundësinë të shkëputeni me disa nga bashkëpunëtorët tuaj ose edhe me partnerin tuaj, prandaj duhet të jeni të kujdesshëm në lidhje me mënyrën se si mund të përballoni një bisedë. Hëna e Plotë që përfundon në aksin Demi-Akrepi më 18/5 do të sjellë surpriza për jetën tuaj emocionale.
Parashikimet në dashuri: Një periudhë e mirë për çështje emocionale fillon nga 15/5, ndërkohë Afërdita do të kalojë në shenjën e Demit. Njohjet e reja, flirtimi dhe ringjallja e dashurisë janë disa nga skenarët e mundshëm që mund të sjellë Afërdita. Prania e Marsit në shenjën e Gaforres nga 16/5 nuk do t’ju lejojë të “ankoheni” pasi shpesh do të ketë kujdes për dhe për këtë aryse do t’ju ngrihen nervat. Një bisedë midis shokëve tuaj dhe dikujt që keni dalë kohët e fundit do të jetë e mjaftueshme për të ushqyer klimën dhe duhet të jeni të kujdesshëm që të mos derdhni vaj në zjarr.
Parashikimet profesionale: Një javë speciale fillon në çështjet tuaja të biznesit, pasi prania e Marsit në shenjën e Gaforres nga 16/5 tregon se mund të ketë shkaqe për polemika me kolegët tuaj. Duhet të jeni të kujdesshëm në lidhje me mënyrën se si i menaxhoni dhe mendoni se çka do të fitoni nëse ndesheni me ta dhe çfarë do humbni. Hëna e Plotë që përfundon në aksin e Dem-Akrep më 18/5 shtyn që të përqendroheni në çështje personale, duke e lënë biznesin tuaj në nivelin e ardhshëm.

UJORI
Të përgjithshmet: Prania e Afërditës në shenjën e Demit nga 15/5 do të kthejë vëmendjen tuaj në çështjet që lidhen me shtëpinë tuaj dhe familjen tuaj. Nevoja juaj më e madhe këtë javë do të jetë të pushoni prandaj dëgjoni trupin tuaj dhe t’i jepni kohë shtesë për t’u çlodhur. Hyrja e Marsit tek Gaforrja më 16/5 mund të mos pajtohet me planin e çlodhjes dhe do të kujdeset për t’ju sjellë disa punë shtesë që jeni thirrur për të menaxhuar. Hëna e Plotë që përfundon në aksin Dem-Akrep më 18/5 ju fton të dëgjoni nevojat tuaja dhe t’i jepni përparësi atyre.
Parashikimet në dashuri: Prania e Afërditës në shenjën e Demit nga 15/5 tregon se do të afroheni me dikë që do t’ju ofrojë sigurinë emocionale që kërkoni. Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, duhet të jeni të kujdesshëm pasi hyrja e Marsit tek Gaforrja më 16/5 do të rrisë detyrimet tuaja dhe nuk do t’ju lë kohë për ju dhe partnerin tuaj. Hëna e Plotë që përfundon në aksin Demi-Akrepi më 18/5 do të nxisë ju të merrni vendime të rëndësishme në lidhje me marrëdhënien tuaj që mund të befasojë bashkëshortin tuaj.
Parashikimet profesionale: Një javë me disa përgjegjësi profesionale dhe të punës fillon kur prania e Marsit në shenjën e Gaforres nga 16/5 tregon se do të ketë disa çështje me të cilat do ju duhet të merreni. Një rutinë e përditshme e ngutshme mund t’ju ngre nervat që nuk do të jeni në gjendje t’i fshihni, por duhet të jeni të kujdesshëm që të mos ju tërheq dhe të bëni gjëra të gabuara në fushën profesionale.

PESHQIT
Të përgjithshmet: Një javë shumë e mirë fillon për ju sepse prania e Afërditës në shenjën e Demit nga 15/5 tregon se do të keni një nivel të lartë të komunikimit dhe kjo do të jetë e dobishme për ju që të keni një kohë të mirë, por edhe për të bërë njohje të reja. Hyrja e Marsit në shenjën e Gaforres më 16/5 do të ngatërrojë disa çështje emocionale dhe do të sjellë sfida dhe ftesa në nivel erotik. Hëna e Plotë që përfundon në aksin Demi-Akrepi më 18/5 do t’ju sjellë miq dhe të afërm të ngushtë me ju duke ofruar momente të këndshme.
Parashikimet në dashuri: Hyrja e Afërditës tek Demi dhe Hëna e Plotë në aksin Demi-Akrepi në 18/5 tregojnë se do të keni mundësi për njohje të reja që do të ndezin interesin tuaj nëpërmjet njerëzve të mjedisit tuaj. Pranoni ftesat dhe merrni pjesë në detyrimet sociale, pasi ka shumë mundësi të fitoni në sektorin sentimental. Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, duhet të jeni të kujdesshëm kur prania e Marsit në shenjën e Gaforres prej 16/5 tregon se do të keni tendencë të mos jeni aq të urtë.
Parashikimet profesionale: Çështjet tuaja të biznesit nuk do të jenë prioritet këtë javë, pasi prania e Afërditës në shenjën e Demit dhe Marsit në shenjën e Gaforres tregon se do të përqendroheni tek njerëzit dhe aktivitetet që ju bëjnë të kaloni bukur. Megjithatë, duhet të jeni të kujdesshëm pasi keni mundësi të neglizhoni disa nga detyrimet tuaja profesionale dhe më pas kërkoni justifikime për ta mbuluar atë./Burimi:Balkanweb

Aktualitet

Kamioni përplas biçikletën/ Vdes 55 vjeçari

Publikuar

-

Një aksident i rëndë rrugorë ka ndodhur, pak minuta më parë, në autostradën Durrës-Tiranë.

Mësohet se një automjet kokë trajleri e tipit “Man” ka aksidentuar për vdekje një shtetas 55 vjeçar, i cili po udhëtonte me biçikletë.

Drejtuesi i automjetit me inicialet, H.S., 60 vjeç, është shoqëruar në Komisariatin e Durrësit. /CNA.al

LEXO TE PLOTE

Aktualitet

Autobuzi përplaset me bordurën/ Pesë pasagjerë përfundojnë në spital

Publikuar

-

By

Një aksident rrugor është shënuar mbrëmjen e sotme në kryeqytet.

Sikurse kanë bërë të ditur burime nga vendngjarja, aksidenti ka ndodhur rreth orës 22:00, në gjatësinë e segmentit të rrugës Institut-Bathore, në Kodër Kamëz, ku si pasojë e humbjes së kontrollit të autobuzit nga drejtuesi i tij ai êshtë përplasur me bordurën e rrugës. Bëhet fjalë për autobuzin e linjës së transportit publik të linjës Tiranë-Kamëz.

Pesë nga pasagjerët që udhëtonin me të kanë përfunduar në spital ku morrën ndihmën e parë mjekësore, por gjendja e tyre nuk ishte problematike për jetën.

Policia ka shkuar në vendin e ngjarjes dhe po punon për të sqaruar gjithçka pë rrethanat e ndodhisë së çuditëshme./CNA.al

LEXO TE PLOTE

Aktualitet

Ish deputeti PD-së nxjerr sekretin/ Dekonspiron strategjinë e opozitës pas 25 Majit

Publikuar

-

By

Data 25 Maj është paralajmëruar për të qenë dita e protestës së rradhës së opozitës për ta detyruar Edi Ramën të japë dorëheqjen.

Kjo është e gjashta protestë kombëtare dhe e dymbëdhjeta në rradhën e të tillave, që opozita ka zhvilluar nga data 16 Shkurt. Mirëpo çfarë ka projektuar të bëjë opozita në këtë protestë dhe veçanërisht në ditët vijuese?

Përveçse kanë artikuluar se protesta e 25 Majit do të jetë më e madhja e parë deri më sot, organizatorët e saj, Basha dhe Kryemadhi, nuk kanë dhenë asnjë hollësi më tepër. Madje jo vetëm këta të dy por askush nga drejtuesit e partive të tjera, pjesë e koalicionit opozitar, nuk është shprehur më shumë se kaq.

Misterin e ka zbuluar ish deputeti i PD-së, Aleksandër Biberaj, nga tryeza e emisionit “Tempora”. Duke folur për vijimësinë e aksionit opozitar nën kredon: “Rama ik!”, përveç përcaktimit të protestës si më e madhja e derisotme, Biberaj ka zbuluar se pas kësaj date protestat nuk do të ndalen. Do të jenë prezente deri në datën 30 Qershor  kur është dhe data e mbajtjes së zgjedhjeve vendore.

“Protesta e 25 Majit do të jetë më e madhja e zhvilluar deri më sot. Pas kësaj date protestat nuk do të ndalen. Do vijojnë deri në 30 Qershor,”- ka thenë Biberaj./CNA.al

LEXO TE PLOTE
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

LAJMET E FUNDIT

Aktualitet19:44 - 21 Maj, 2019

Skandali i videos në”Ibiza”/ Kancelari i Austrisë përballë votës së mosbesimit

Kancelari Sebastian Kurz është duke u përgatitur për një votë mosbesimi. Oferta e tij për të shkarkuar ministrin e Brendshëm...

Aktualitet19:26 - 21 Maj, 2019

QUINT: Zgjedhjet në veri të Kosovës të qeta, por me problemet e së kaluarës

QUINT-i, ku bëjnë pjesë Franca, Gjermania, Italia, Britania e Madhe e SHBA thotë se në komunat me shumicë serbe shqetësues...

Aktualitet19:02 - 21 Maj, 2019

Presidenti Trump kërcënon Iranin me asgjësim

Për shkak të konfliktit mes Uashingtonit dhe Teheranit, situata në rajonin e Gjirit aktualisht është shumë e tensionuar. Tani Presidenti...

Aktualitet18:55 - 21 Maj, 2019

Kongresi nderon familjen e shqiptaro-amerikanit Harry Bajraktari

Një flamur që valoi një ditë mbi kupolën e Kongresit amerikan, iu dhurua veprimtarit shqiptaro-amerikan, Harry Bajraktari. Kjo ishte pjesë...

Aktualitet15:27 - 21 Maj, 2019

Shqipëria nuk duhet të ketë Akademi Shkencore

Profesor dr. Dritan Spahiu ka reaguar sot me një shkrim lidhur me çështjen e Akademisë së Shkencave në Shqipëri. Spahiu...

Aktualitet15:20 - 21 Maj, 2019

Skandali i Ibiza-s në Austri/ Sebastian Kurz përballet me votëbesim

Kancelari Sebastian Kurz është duke u përgatitur për një votëbesimi. Oferta e tij për të shkarkuar ministrin e Brendshëm ekstremist...

Aktualitet14:26 - 21 Maj, 2019

Frika nga një luftë e padëshiruar

Presidenti amerikan, Trump e kërcënon Iranin me asgjësim. Njerëzit në Iran kanë frikë nga shpërthimi i një lufte aksidentalisht. Atmosfera...

Aktualitet12:22 - 21 Maj, 2019

Integrimi drejt BE-së/ Hahn: Maqedonia e Veriut duhet të shpërblehet

Komisioneri për Zgjerimin në BE, Johannes Hahn në konferencën e bisedimeve ekonomike të Vienës, “Perspektiva e re për Maqedoninë e...

Aktualitet22:30 - 20 Maj, 2019

Korrigjimi i kufijve/ Thaçi: Nuk do të lejojmë të preket territori i Kosovës

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi ka sqaruar idenë e tij për korrigjimin e kufijve. Në studion e emisionit “Open” ai...

Aktualitet18:43 - 20 Maj, 2019

Humbën mbrëmë në Theth/ Gjenden turistët e huaj

Janë gjetur sot, tre turistët anglez, të humbur mbrëmjen e djeshmë në Theth. Ata ishin duke eksploruar zonat turistike malore...

Aktualitet16:55 - 20 Maj, 2019

Bllokohet 2.3 ton qumësht pluhur në Divjakë

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka bllokuar 2.3 ton qumësht pluhur dhe 21 ton vaj palme në Divjakë. Sipas njoftimit të...

Aktualitet16:31 - 20 Maj, 2019

Anullohen fluturimet ajrore drejt Italisë, ja shkaku

Të gjithë pasagjerët të cilët kanë prerë biletat për të udhëtuar nesër drejt Italisë, duhet ta shtyjnë fluturimin e tyre...

Aktualitet15:40 - 20 Maj, 2019

“Linda 4 fëmijë, burri s’më donte se nuk bëja djalë”/25-vjeçarja rrëqeth me historinë e saj

Edhe pse është vetëm 25 vjeçe, ajo është nëna e katër fëmijëve, tre vajzave dhe një djalë. Vajza nga Tirana...

Aktualitet21:28 - 19 Maj, 2019

Përfunduan zgjedhjet e jashtëzakonshme në veriun e Kosovës

Rreth 24 mijë e 600 votues nga rreth 58 mijë të regjistruar, apo 4 apo mbi 42 për qind e...

Aktualitet18:15 - 19 Maj, 2019

Amerikanët dhe talebanët shkëmbejnë akuza për situatën në Afganistan

Talibanët dhe zyrtarët ushtarakë amerikanë kanë akuzuar njëri-tjetrin në median sociale, për veprime kundër vendosjes së paqes në Afganistanin e...

Aktualitet14:37 - 19 Maj, 2019

Danas: Pushteti aktual i Serbisë do ta njohë Kosovën

Gazeta e Beogradit “danas” përmes një ankete të zhvilluar me qytetarë në Serbi, ka ardhur në përfundim se pushteti aktual...

presidenti i shba, donald trump presidenti i shba, donald trump
Aktualitet12:42 - 19 Maj, 2019

Alabama ndalon me ligj abortin/ Trump: Jam pro jetës

President i ShBA-së, Donald Trump ka reagaur gjithashtu lidhur me ndalimin e abortit që është bërë në shtetitn e Alabamës,...

Aktualitet09:51 - 19 Maj, 2019

Zgjedhjet, Kosova pengon Gjuriçin/ Serbët mbushin qendrat e votimit

Sot po mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar komune në Veri të Kosovës. Zgjedhje kanë nisur të qeta që në...

Aktualitet08:25 - 19 Maj, 2019

Zgjedhjet në Veri të Kosovës/ Nis votimi

Procesi zgjedhor në katër komunat në veri të Kosovës, ka filluar në orën 07:00 ashtu siç ishte paralajmëruar. Aty votoi...

austria ne zgjedhje te parakoheshme austria ne zgjedhje te parakoheshme
Aktualitet21:59 - 18 Maj, 2019

Video-skandali i zv.Kancelarit/ Kryeministri austriak thërret zgjedhjet e parakohëshme

Kancelari austriak Sebastian Kurz bëri thirrje për zgjedhje të parakohëshme pas dorëheqjes së zëvendës kancelarit, që i dha fund koalicionit...

Aktualitet19:44 - 18 Maj, 2019

Iu zbulua lidhja me rusët/ Dorëhiqet zëvendës kancelari austriak

Zëvendës kancelari i Austrisë Heinz-Christian Strache dha dorëheqjen të shtunën. Vendimi vjen pasi dy gazeta gjermane, “Der Spiegel” dhe “Sueddeutsche...

Aktualitet16:44 - 18 Maj, 2019

Sherefedin Shehu thirrje demokratëve/ “Mos u bëni viktima të udhëheqësve pa princip”

Ish deputeti i Partisë Demokratike, Sherefedin Shehu në një postim në rrjetet sociale ka reaguar ashpër ndaj deklaratave të përfaqsuesve...

Aktualitet14:34 - 18 Maj, 2019

Zyrtarit serb i ndalohet hyrja në Kosovë

Zyrtari serb, Marko Gjuriçi, edhe pse ka paralajmëraur më herët se do të vizitonte Kosovën në kuadër të zgjedhjes së kryetarëve...

Aktualitet12:57 - 18 Maj, 2019

Videoja që skandalizoi Austrinë/ Zëvendëskancelari jep dorëheqjen

Pas skandalit me publikimin e videos, zëvendëskancelari austriak, Heinz-Christian Strache dha dorëheqjen të shtunën. Kancelari Sebastian Kurz e pranoi dorëheqjen...

Aktualitet10:24 - 18 Maj, 2019

Shkëmbimi i territoreve/ Ish-deputeti tregon se çfarë ka premtuar Vuçiç

Ish-deputeti i PS-së, Tritan Shehu ka shkruar sot lidhur me aspiratën serbe për shkëmbim territoresh. Sipas Shehut, bashkëautorët e shkëmbimit...

trump thirrje kosoves dhe serbise trump thirrje kosoves dhe serbise
Aktualitet08:58 - 18 Maj, 2019

Dëbimi i emigrantëve të rinj/ Gjykata Federale e Apelit “rrëzon” Trumpin

Sipas një vendimi të Gjykatës Federale të Apelit, administrata Trump ka vepruar në mënyrë “arbitrare dhe kapriçioze”, kur kërkoi që...

Aktualitet10:48 - 17 Maj, 2019

Ndryshimi i ligjeve të imigracionit/ Trump, i thotë jo Lotarisë Amerikane

Presidenti amerikan Donald Trump paraqiti të enjten planin e tij për reformimin e sistemit të imigracionit, duke thënë se do...

Aktualitet08:31 - 17 Maj, 2019

Fushata e shtrenjtë elektorale e zgjedhjeve europiane në Itali

Zhurma elektorale mund të kushtojë shumë. Pak para zgjedhjeve europiane është duke e provuar Italia: Zëvendëskryeministri Salvini gjëmon kundër rregullave...

Trending

Read previous post:
Ishte dënuar me 13 vite burg për vrasje/ Ndërron jetë shqiptari

Një shqiptar, nga Shkupi, i cili ishte dënuar me 13 vite heqje lirie ka ndërruar jetë në burgun e Idrizovës...

Close